|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima na forumu!
Pratim forum vec dugo vremena,ali sam se tek skoro registrovao.Od skoro sam poceo da se interesujem za DAW i sad sam dosao u u situaciju da mi treba el.gitara(neke stvari nemogu da odradim preko tastature,odnosno lakse mi je da to odsviram).Znaci treba mi gitara za po kuci(nista profi) i da je jeftina.Trazeci malo po Net-u naisao sam na "Aria"serija STG konkretno modeli STG-004 ili STG-005(moj eventualni zbor),zvuk bi trebao biti cvrst,rokerski.Interesuju me vasa iskustva i utisci ako ste dolazili u kontakt sa ovim gitarama.Normalno, u obzir dolaze i drugi predlozi u ovom cenovnom rangu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Gde si bre Sille ?
Neznam kakve su gitare Aria ali pretpostavljam da su "kesa" .Ali to najverovatnije nije ni toliko bitno ako planiras samo da bacis ideju na komp. Bitno je da imas neku DI spravicu ili mixer koji ce ti "pojacati" ulaz u karticu i posle u kompu to ofarbas sa Amplitub-om ili Guitr-Rig-om ili sl. Za sve ostale "profi" rezultate ce ti trebati DOOOBRA gitara i dobro pretpojacalo ili pojacalo ili sl. ali o tome vec mozes da procitas po forumu...pisali ljudi koji znaju...mada ja mislim da tebe interesuje samo da bacis ideju i da to zvuci priblizno onome sto si zamislio. Welcome !!! Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Evo ga "linak"--> http://www.ariaguitars.com/int/03_pr.../pro_main.html
i ... review--> http://www.ultimate-guitar.com/revie.../aria/stg-004/ Pa da,netreba mi nista profi (sto kosta hrpu zelembaca) nego bas tako nesto ali da je upotrebljivo.Inace ovako dok skontam kako bi nesto uradio preko racunara zaboravim sta sam hteo da uradim i kako zvuci melodija. P.S.A za tebe sam spremio gomilu pitanja kad dodjes! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ako mozes, savetujem ti da zaobidjesh ariu. Ako mozesh nabavi Squier, otprilike su bile takve cene kada sam video proshli put, po meniu su bolje gitare od Arie. Ako mozesh da doplatish josh malo, pazari Ibanez GRX40 na neshto jache od 200e. Toliko od mene
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ooooovaj. Nemoj nikako da kupi? Squire, bez ljutnje, da ne misli ne?to momak iznad
![]() Pregledaj oglase po novinama, ne budi lenj, na?i ?e? jako interesantne gitare po ok ceni. Ako ba? mora? kupovati u prodavnici, pogledaj Yamahe Pacifica, to su definitivno najbolje jeftine gitare. Drvo je dovoljno dobro, a kvalitet izrade vrlo dobar.
![]() |
#6 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by Dushan_S; 23-01-2007 at 06:07 PM. Reason: Brate, kad citira? ručno pitchi quote ?ta ?eli? citirati pa da bude jedan post, ne mora? za svaki red novi post! Poz! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
jos jedna "usta" za Pacifiku 120.... jednom prilikom sam i rekao, da mi sada neko otme
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Uuups..zaboravio sam da vas obavestim sta sam na kraju uzeo
Ibanez Rg270(nov),ali sam posle par meseci na e-bay-u naisao na JACKSON DK2 DINKY(MIJ) za 230e sa koferom pa sam uzeo i to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
affinity serija je uzas....ali medju standardima se daju naci sasvim pristojna vesla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Snimanje "plastichne" gitare... | kVu | Audio Produkcija - Tehnike | 37 | 18-12-2004 08:08 AM |