|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Editovanje\Brisanje sopstvene poruke u cilju unistavanja...
Ovo se nije cesto desavalo, ali se desavalo. Kada to neko uradi, diskusija gubi smisao... Ako se oko negog posta diskutuje, on pripada sajtu, a ne onome ko ga je pisao...
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
pretpostavljam da mislis na mj-a (magic johnson, michael jackson, michael jordan...) :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
slazem se.. to treba omoguciti tek kasnije a ne u startu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Posto se predlog odnosi na mene , slazem se sa predlogom . Pogledacu da li imam snimljene neke od postova koje sam izbrisao pa cu ih vrati tamo gde sam postovao . Neke mogu iskucati po secanju - o tom potom sad ce mi ispitni rok . Pozdrav svima .
P.S. Obrisao sam ih da ne bi dalje nanosili dusevne bolove pojedincima . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
To nisam predlozio zbog tebe... sta je bilo, bilo je i nema nikakve veze. Ali sutra neko moze da uradi isto....
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ok. Mada ne verujem da bi neko drugi uradio nesto slicno .
Mozda treba ostaviti mogucnost da se poruka obrise uz saglasnost administratora ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
neka ostane, apelujem da korisnici manje zloupotrebljavaju opciju......pa i sam znam kako je strasno na Yumidiju gde ne postoji nikakav edit tako da mozes 5 poruka da postujes za redom, a moras ih sacuvati.....da ne pricam o slovnim greskama koje se uvek potkradu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako se vec treba ukinuti neka ostane da se moze editovati uz saglasnost administratora.(kao za promjenu Nick-a!) :roll: Samo prijedlog! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Mo?da je malo glupo, ja jako ?esto otvorim svoju poruku ponovo jer kucam fest brzo, ali napravim i dosta slovnih gre?aka koje tek kasnije primetim
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skolstvo bi trebalo zabraniti | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 365 | 25-02-2009 09:55 AM |