|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Verovatno si radio i druge zanrove, ali od onog sto sam cuo je House verzija "Andjele" i "Niggor - My Style". "My Style" je Drum N Bass pa me zanima da li si i koliko slusao zanr, sta ti se najvise svidelo u zanru i koji umetnici?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bukem. Taj bas radi po mom ukusu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nekako sam znao. ![]() Koji bass si koristio u "My Style"? Da li je mozda neka kombinacija jer je na trenutke "Upright" a na trenutke SubBass? I cime je naknadno "tretiran" ako se secas?
#4 |
Member
|
![]()
Upright-sa E IV(sa neke orchestral edit. M.Vitous-dobar cak u 3 oktave sa dosta karaktera i malo layera, ali kad ga dobro cepas u maniru-Vrh. I velik svega 6MB. haha. Kad Emu zapakuje onada ga i zapakuje i spakuje !!!
Sub bass-Pro one. Sviran direktno u tape bez sequencera. Taman za groove ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pro one je u spisku opreme mnogih svetskih umetnika.
Sta bi preporucio kao pandan u VST svetu u odnosu na analogne sintije? Koja je razlika u zvuku izmedju VST-a i pravih analognih sintija? (realno)?
#6 |
Member
|
![]()
Realno u svemu. U analogiji, pravim oscilatorima, struja brate. Ja ne podnosim VST instrumente. Cak ne mogu ni da ih slusam. Al, dobro, ko nema, sta sad. Ne shvtite me pogresno.
Nego, kda smo vec kod analogije, jeste li culi da je izasao minimoog u rack verziji? Jedva cekam da pocne prodaja ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
ja se secam klavijatura sto sam ih sam pravio:
bilo je to pre 15-tak godina. Uzeo sam fen za kosu i melodiku. Melodika je imala plasticni pisak, pa sam ga otopio i zavario za usta fena. Takvu skalameriju sam povezao potenciometrom koji je regulisao napon, i ujedno mi bio jedini kontroler ![]() Covece, culo se kao sinteza iz pakla.
|
|