|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ovo je kratak demo (700kb) za neke hi-gain presete koje sam uploadovao na jednom forumu,posto su preseti za guitar rig ,logicno u njemu je radjena gitara
![]() btw...sta god da koristim u ovim mojim kucnim uslovima gitare mi u mixu otprilike ovako zvuce,znaci nije bitno da li su ovi soft simulatori,pedale...to je za sada (sa mojim (ne) znanjem) neki maximum,kojim nisam bas zadovoljan..... posto su mi ritam gitare uopste veliki problem u svakom mixu,voleo bih da cujem komentare i kritike kako bih mogao da unapredim naredne mixeve. http://audioforum.com.ru/Forums/inde...pe=post&id=261 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Na ovom mp3-ju u stvari najbolje zvu?e gitare.
![]() Probaj da prvo oblikuje? bubanj tako da ti zaista zvu?i dobro, zatim redom bas gitaru da dobro radi sa nogom, pa tek onda dodaj gitare i EQ-om ih ?a?kaj.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala ti na predlogu,ja sam uvek radio kontra,znaci prvo gitare,pa bubnjevi....probacu tako....bubnjevi su stvarno losi...ovi su upisani za minut,ali i kada pravim neki komplikovaniji ritam ne ispadne bog zna sta.
problem je i u konstantnom preslusavanju,nekako gubim objektivnost... ..pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
drago mi je da ovde ima ljudi sto vole distorzije,na vecini foruma gde sam bio, uglavnom sve elektronicari....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
znate onu staru zagrebacku?
"BEZ DISTA JE K*R*C!"
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma nista bez distorzije naravno, neki bendovi bi progledali kad bi malo vise ukljucivali dist pedale. A da i elektronicari vole distorzije, to je sigurno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
spomenuki ste ''crtanje'' noge i ostalih delova drum sekcije ..ono sto meni nije jasno dal se koriste stereo ili mono sampl-ovi [noge,snara...itd]?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |