|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Neznam zasto mi giga 2,5 na win 2k nije radio,sada kad sam stavio na xp service pack 2 giga 3 sam mislio da ce raditi,i opet nece.Samo instaliram i kad otvorim onda se sve zaustavi .
Imam pentium 4 2.4 3 diska 1 gb rama Rme multiface kartu qdi platinx2e maticnu Jel moguce da mi maticna ploca nekako ne radi sa gigastudijom? Problem je i da mi moj system nikako nece da prihvati giga filove.Sta bi to bilo!Kao da je alergican na njih!!! Upravo razmisljam da nabavim novu plocu ali neznam koju!!! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Verovatno je problem sp2...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Niste trebali postaviti SP2. Ako mozete ponistite SP2 i ponovo postavite SP1.
Probajte neki od gig fajlova konvertovati u npr. halionov fajl, pa ga pokrenuti sa halionom. Cisto da vidite da li je bas do problema sa plocom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
service pack 2 sucks major balls! Ljudima konstantno nestaju drajveri od graficke, zvucne, printera...jedan prijatelj je instalirao SP2 i nakon restarta nije vise mogao dici masinu ni u safe modu...instaliraj samo SP1 i security zakrpe s microsoft update sajta i nista vise...
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Grrrrrrr! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Imam jedan problem | Estbam | Audio Produkcija - Tehnike | 204 | 05-04-2009 11:38 PM |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |