|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
KAKO DA KORISTIM GIGA STUDIO U NUENDU PREKO REWIRE OPCIJE?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dal postoji neka druga opcija da gigu koristim u nuendu. Mislim na mixer. Znaci da ne moram stalno prebacivat cas u giga studio cas u nuendo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako to postaviti u Cubase-u SX 2.01? ReWire kako je opisano u helpu se ne nalazi kod "device" prozora. To slazem jednom svom prijatelju a i sam sam zaboravio dal sam ja tako radio, jer vec dugo ne koristim GS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Uostalom, sacekaj da ti kazu nesto vise ovi koji su iskusniji sa Gigastudijom (sandro?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam na jednom dijelu foruma spomenuo karticu koju sam jeftino dobio. Tu istu sam prodao tom kolegi a ona ima podrsku za GSIF. Marc 8 Midi joj je ime. Nije mi trebala pa sam je rjesio. Njemu to sve radi. Znaci i Cubase i GS al bi on htio da redi kroz ReWire tako da mu u Cubaseovom mixeru ima i GS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa to mi nije palo na pamet. A i pomislio sam da nema al kao sto rekoh nisam ga pokrenuo dok me nije zvao da mu slozim komp pa da malo svirucka.
Hvala ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
i ja mislin da sve kartice imaju gsif, a giga studio ima svoj mixer, efekte, buseve... sa kojima san ja nesto malo radi, ali nisan bas bi odusevljen koncepcijon, kvaliteton i izboron efekata. ko sto je purator reka, po meni je za gigu creamwareova scope fusion platforma najoptimalnija kombinacija.
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma da razumije se,al jedino je frka sto mi se kolega tesko rastaje od love pa mu je CW puno. Ma on je prica za sebe. Ja sam u pocetcima radio sa GS i VST32 pomocu (sad se ne mogu sjetiti) nekog Terrateca i Audigy-a+KX al sad se sjecam da ReWire nije prikazivalo u Cubaseovim opcijama. Ma da budam iskren bio sam sretan sto mi i tako radi kako je radilo. Kasnije sam zamjenio sve osim monitora i kupio puno bolje stvari koje sam do danas lijepo prosirio. Meni je jako zao sto mu nase suze nece pomoci,kad GS nema ReWire opciju onda je nema i tu je prici kraj.
Hvala vam svima jer sam bio skoro sve zaboravio po pitanju GS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ReWire sa USB zvučnom karticom | dragan7 | Computer Hardware | 1 | 05-12-2008 10:30 AM |
cubase REWire FL studio | matija | Audio Software | 17 | 15-09-2008 09:27 PM |