|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav !!!
Instalirao sam Cubase Elements 8 trial , i nece da se startuje u Windows 7 64-bit ako je displey podesen na 'Basic and High Contrast Themes' i prilikom startovanja zahteva da se podesi 'Aero Themes' sto meni nikako ne odgovara... Graficka podrzava DirectX10 i WDDM drrivers... Procitah na Steinberg forumu da se isto dogadja i kod C8 Pro Imam nameru da kupim C8 pa bih molio Vas koji imate ovaj sequencer da kazete nesto vise o tome , da li treba da menjam graficku ili sta vec drugo ??? svaki komentar dobro dosao ... Hvala unapred... Last edited by Willy; 15-10-2015 at 09:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja koliko znam, to je (?to se ka?e), feature a ne bug.
![]() Tojest, eto, tako su smislili. Meni lično je bezveze, ali ok. Mo?da mo?e da se zaobiđe, ali, nisam probavao (pre?ao sam na REAPER). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Izvor: [Windows 7] Error message "DWM composition is not running. Please switch to an Aero theme" Ovo ne moze da se zaobidje niti ce ti promena grafichke neshto promeniti po tom pitanju. Zashto ti aero theme nikako ne odgovara? Upravo tako! ![]() E sad dal je bezveze shto ce gpu da "odradjuje" temu umesto cpu, nisam bash siguran... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ok. Hvala Vam za komentare ...
Aero Themes mi ne odgovara zbog problema sa vidom , jer mi smeta bela boja , to je i jedan od razloga prelaska na C8 sa C5 Ostaje mi jos da proverim sta se dogadja sa Win 10 ako prikupim sve potrebne drajvere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]()
Skoro sam siguran, al cu ipak da kazem "mislim" da je ista pricha i sa Win10.
S ozbirom da je zahtev samog programa takak kakav je, a da je win10 ustvari isto shto i win 7/8, kao i chinjenica da nisu izbaili nikakav novi cubase. Shto se tiche samoga cubase i win 10, sam steinberg kaze: Quote:
Nije mi bash najjasnije shta tachno smeta vezano za belu buju, al kontam da si do sada vec probao to da izmenish... i da nije bilo uspeha :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Odustajem od Win 10 jer nema drivers za moju maticnu GA-Z68X-UD7-B3 a i za jos neke uredjaje ...
mozda kod C9 nece biti ova glupost sa Aero Themes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 7 Elements WORKED haha | branoy | Audio Software | 137 | 06-05-2014 03:23 PM |
Sta od opreme za basic djing | ugljesa | Computer Hardware | 2 | 26-01-2014 07:17 PM |
Start Wandows Ngrmadly | silicon science | Pricaonica | 6 | 25-05-2009 06:06 PM |
MIDI CC to Sample start parametar | ProkDu | Razno | 6 | 08-04-2009 12:25 PM |