|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pozdrav imam problema sa kompjuterom kuciste se pali ali monitor ne i cuje se dva puta klik, klik dali zna neko u cemu je problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene je bilo slcno tako i otislo je napajanje,mada ne mora da znaci da je kod tebe isti problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja sam imao sličan problem. I updet-ovao sam drajvere za graficku i rešen problem.
Ali nikakve klikove nisam čuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Probaj "safe mode"... Ako ni tada neće, onda je prilično hardware o'?o... Mo?e biti napajanje, mo?e grafika...ploča...
Radi li hard disk...? Jel svetli dioda harda i čuje? li da kompjuter "radi"...samo nema sliku? Ili muk...? Mo?e da bude i baterija na ploči (CR-2032) ...2 eur, zameni se i sve ok... ![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
U suštini, ako mu se monitor uopšte „ne pali” onda je verovatno grafička karta u pitanju. Ja bih za početak proverio da li dobro leži u slotu, ili bih je izvadio, očistio kontakte gumicom i vratio je nazad.
Pozdrav, Vasa P.S. @xhotadi: Opiši malo preciznije šta se sve dešava.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-01-2014 at 11:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Kada se čuje kliktanje, najče?će je hard disk.
Zasvijetle li lampice na tasraturi, svijetli li mi? (ako je optički), titra li diodica od HD, čuje li se pisak ubrzo po uključenju ... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
klavijatura -> kompjuter -> vst | Kejt Bush | Computer Hardware | 21 | 30-10-2011 02:20 AM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
problem: ima slike - nema tona | SandRob | DSP forum | 7 | 20-03-2008 04:35 PM |
savjet za novi kompjuter | bonaza | Computer Hardware | 3 | 22-10-2006 10:03 AM |