|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo drugari i moje prve pesme. Rado bih da cujem vase sugestije & kritike,a ujedno trazim i ljude koji bi saradjivali po pitanju ovakve vrste muzike i koji bi mi pomogli jer sam ja laik a ovo je samo jedan od hobija.Imam jos pedesetak pesama.
Tekst & muzika su moji.(Popovic Vladan) Aranzman je radio Mladja iz studia Junior i to u fazonu, ja mu kazem gde bih zeleo gitaru,gde sax,gde piano i on odsvira pa ako mi se svidi to ubacimo. http://soundcloud.com/popovicvladan/laz-post Last edited by hogarstrasni; 02-06-2013 at 12:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zdravo Hogare! Ovaj link nije dobar. On svakog korisnika Soundclouda vodi na njegovu stranicu, a ne na tvoju. Dakle, meni se pesme na toj stranici sviđaju, po?to sam ih ja radio.
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Klikni na naziv pesme i onda, kad se otvori link, kopiraj tu adresu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jel ovo neka sprdnja ili ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
prva plocha | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 22-07-2012 07:18 PM |
Prva stvar u 2011-toj. (elektronika) | Filip_ | Promocija radova | 6 | 15-02-2011 12:09 AM |
Prva zvučna karta - pomoć i savjeti | jimitom | Computer Hardware | 24 | 16-11-2010 03:55 PM |
Prva 3 tebi najdraza projekta | Braca | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 19 | 30-03-2009 06:49 PM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |