|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu da najem neki sajt gde korisnici razmenjuju presete...... treba mi malo materijala za k2xxx seriju...
cak sam cuo da imaju kompletni John Carin / R. Wright setovi sa turneja...... to bi bilo lepo imati ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ovde mozes naci "svasta nesto" korisno, od tutorijala i script fajlova do sound patcheva i manuala. Ipak, sto se tice sound patcheva, treba biti oprezan jer ih ima u rasponu od odlicnih do (polu)amaterskih. Zato, naoruzaj se vremenom i strpljenjem. Ja imam dosta toga (skupljalo se godinama), a koliko sam skapirao treba(ce) ti za K2661. ![]() Naravno, radi se o patchevima koji su predvidjeni za slobodnu distribuciju ili su moji licni, pa ovo nije nikakva najava piraterije i nedozvoljenog sherovanja ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala, momci
![]() Svirao sam ranije kurz, ali ga nikad nisam imao.... treba mi malo vremena da se naviknem na nejapansku filozofiju, ali prvi utisak mi je da ne mogu da oprostim sebi sto ga nisam imao ranije..... odavno se nisam tako zalepio za neku spravu.. a za programiranje je super, samo mi treba neka osnova, za pocetak, kontam da postoji moorre programa iz celog sveta koji su super, samo treba probrati
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by wladymeer; 08-04-2013 at 01:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sonikmatter se uskoro gasi.
Cela ekipa, zajedno sa Dave Weiser-om, ?e se preseliti na Keyboard Corner i KSetlist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
@OFF: provjeri ovo ![]() Istina, jeste za PC seriju, ali možda može nešto i na K seriji da radi, u svakom slučaju dobro je imati kao opciju. The departure of SonikMatter is causing a lot off fuss and it's a big shame to lose all that info! So, I took liberty to download the PC3 section sound collections and goodies. Everything is in a single folder on dropbox.com, so you can organize and remove unnecessary stuff. There are some high quality sounds, and I find it all to be useful and educational. Here's the link! https://www.dropbox.com/sh/5xw4jhqrc0y04ml/_UkE5uVivS Again, thanks to all who contributed to the download section - the credit is fully yours, I merely downloaded everything into one archive. Još samo da dodam da je ovaj post sa Facebook PC3K grupe, a za kompletan posao je zaslužan moj kolega Dragan Marković, hvala mu ![]() Last edited by Goran B; 08-04-2013 at 09:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ray Kurzweil o Kurzweil-u i kako je pocelo | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 28-05-2012 12:04 PM |
The T.Bone sajt? | korenjak | Razno | 7 | 02-12-2009 04:31 AM |
Sajt ARTIST-a? | Faktor X | Razno | 5 | 31-05-2006 11:08 PM |