|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
dobio sam semplove tamburica i saxa za halion ali ne mogu instalirati halion 3 na vin 7(narodnjak). Kori?tenje Extreme SC nije dalo nikakvih rezultata. Konverziju napravi ali zvuči isto kao da jedan sempl uveze? i samo to koristi?--koma kao bumbari
zna li netko kako izvesti stvar na pravi put naime u mapi ima 15-ak semplova i jedan nekakav fajl za halion konverzijom dobijem istu takvu mapi samo sa fajlom za kontakt, ali koristi nema jer zvuči ne grozno nego i gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
cdxtract
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja sam malo razocaran oko kontakta,cim stavim kmp u kontakt svira sve zivo pogresno ili cak se samplovi nalaze duplo na jednoj dirki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Halion 3, trebao bi ti raditi na win 7.Kod mene radi bez problema.........
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da envelope mora? ručno da podesi? nakon konverzije, kao i filtere.
Ako nema? puno tih semplovanih programa, odradi manuelno imaće? dobre rezultate, plus sve beneficije Kontakt-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
uspio sam
naime izlazni format nije bio dobro pode?en no usput da pitam kako da uvezem samo semplove znači bez onog fajla kojeg otvara kontakt ili halion naime nekoliko je foldera samo sa svučnim datotekama kako da ih "uvezem" da dobijem upotrebljiv multi sempl jer kad uvučem samo jedan zvuk on radi dobro na par tipki, a sve ostalo ?kart |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Muci me Halion!!! | LAMPASH | Audio Software | 0 | 26-06-2010 04:38 PM |
Hypersonic vs. Halion vs Sampletank | Inovative_kg | Audio Software | 1 | 23-11-2009 07:42 AM |
Halion string edition | STUDIOTON | Audio Software | 11 | 19-10-2008 05:47 PM |