|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav drugari!
![]() Imam mali problem. Odradio sam na nekim multichannel bubnjevima kvantizaciju preko Flex audia, ali kada promenim tempo pesme, Flex pobrljavi... da li neko ima neko reshenje, guglao sam dosta, predlazu bounce tog regiona, pa ce onda pratiti tempo, ali mi je to malo konfuzno...da li neko ima lakshe reshenje? Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Iko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A jebiga, evo ja ću da ti odgovorim u nedostatku korisnika Logica: uradi tako kako si već pročitao. Ne kapiram ?ta je toliko "konfuzno" u renderovanju kanala i naknadnom strečovanju? Na stranu to ?to je u svim softverima bezbednije renderovati/bounceovati kanal na kom si sprovodio "elastične" akcije, makar i nemao potrebu za promenom tempa. Pro Tools 9 me par puta tako lepo izjebao da mi vi?e nikad nije palo na pamet da vozim sirove kanale sa uključenim Elastic Audiom...
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na odgovoru prvo!
Pa konfuzno je shto nisam nashao nijedno kompletno objashnjenje... ![]() Kolko sam skapirao, problem je shto wave iz cubase-a(u kom je snimano) nema nikakve podatke o tempu, a bounce-om u logicu bi ih dobio pa bi flex imao na osnovu chega da prati promene tempa...e sad cu da isprobam u praksi pa javim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nece da moze...probao i to je sve...ista stvar...cim prebacim global tempo na neki drugi, sve pobrljavi na tom delu, a ovi na prethodnom tempu su ok....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sad sam pitao lika na ultimate metal forumu, objasnio mi u dva poteza, i radi!
![]() Importujem trake u nov projekat, iscrtam tempo track kakav mi treba, odem na options,tempo, import tempo information to audio file, onda ih exportujem, ubacim u projekat, ukljuchim flex, uradim quantize i VOILA! Radi ko satic! Hvala Vaso u svakom slucaju na dobroj volji i utrosenom vremenu, dao si mi smernicu! ;-) Nemanja |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic Audio error!! | Everbeatz | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 06-02-2012 11:25 AM |
Xenia Flex - Team leader | Maiv | Promocija radova | 0 | 07-06-2009 09:01 PM |
Xenia Flex - Mean on purpose | Maiv | Promocija radova | 1 | 10-05-2009 08:46 AM |
Logic Audio Platinum 5.1.3 | loadedmutha | Audio Software | 24 | 22-11-2005 11:04 PM |
Logic::: uvod u Logic Audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:19 PM |