|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ja bih nesto predlozio, a tice se rubrike promocije radova. Posto malo ljudi ostavlja neki koment, a slusanja ima dosta, da li je moguce ubaciti nesto kao lajk ono svidja mi se ,ne svidja mi se. Mislim da bi to autorima mnogo znacilo, a i sama kritika nekog koji komentarise bi tako dobila na znacaju, ustvari bila podrzana ili osporena. Samim tim autor bi znao, imao potvrdu, koliko je neka kritika relevantna. Mnogo mogucnosti pruza tako nesto, na primer, sloziti listu sa najvise lajkova, ma svasta nesto. Mislim da bi ljudima to bio veliki postrek za dalji rad, a i samo prestavljanje na forumu dobilo na znacaju.
pozz Grada Last edited by grada27; 08-03-2012 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pa mislim da je isti princip dugmence "Hvala". Jeste da je malo nezgodan naziv za ovo sto ti predlazes, ali poenta je ista ? ..
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa nije bas, ako to dugmence "hvala" koristimo kao "svidja mi se", kako cemo znati koliko je bilo sa "ne svidja mi se", jer svi koji cuju, a ne svidja im se pesma iz bilo kog razloga, retko ko to i napise,jednostavno ne zeli da komentarise,ali bilo bi super da moze negde da klikne pa da se tacno vidi koliko je bilo sa "svidja mi se" i sa "ne svidja mi se",sto je i poenta mog predloga
pozz Grada Last edited by grada27; 08-03-2012 at 04:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ustvari,tvoja poenta je da imamo like/dislike opciju,kao na YT.Em aj rajt?
![]() Last edited by AudioStorm; 08-03-2012 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-03-2012 at 05:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Meni se ne dopada ideja.
Ljudi će kliktati polu-mahinalno, na prvu loptu, i neće puno pažnje posvećvati komentarisanju. Ovako je definitivno bolje za autora da mu makar dvoje-troje ljudi ostavi čestit komentar, nego da ima 155 lajkova i pomisli da je dobar... ![]() Druga loša stvar je što će ličati na Fb jer... ...pa nema dalje, de ćeš grđe od same te činjenice... ![]() Drugo, to "hvala" nije samo puko hvala, već je odličan forumski alat. Naime, ako ste primetili, svakome u "statistics" (na profilu) može da se pogleda kome je zahvalio na čemu i za čega mu je kad zahvaljeno. Lak i dislajk bi bili samo larpurlartizam... Dakle ja snažno "dislajkujem" ovaj predlog! ![]()
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Evo, Vasa je rekao ono sto sam ja htjeo da kazem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PSP Audio promocija - 5 super eq' za 99 Eura | DaBear | Audio Software | 7 | 11-01-2010 09:39 PM |
ruDAW - promocija i novosti | diviner | Obavestenja | 50 | 21-02-2008 04:48 AM |
Promocija radova na POPBOKS.com | perapera | Promocija radova | 0 | 24-07-2006 04:31 PM |
Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite | bassystem | Promocija radova | 45 | 26-05-2006 02:15 AM |
Promocija | Jadran | Promocija radova | 12 | 21-10-2003 04:02 PM |