|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Poštovanje svim članovima. Imam dilemu oko kupnje mixa pa bi trebao vašu pomoć. Dvoumim se izmedju 2 pulta. Allen & Heath GL2400 i Mackie Onyx 3280. Vaša mišljenja? Nije bitna cijena ni jednog ni drugog. Samo me zanimaju Vaša iskustva s radom s ovim mikserima.
Hvala Vam unaprijed! Last edited by d.doko; 29-02-2012 at 04:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imao sam istu dilemu pa sam malo guglao po netu,uglavnom svi daju prednost A&H!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Znam... Malo sam i ja guglao ali sve vi?e pronalazim postove gdje svi hvale Mackie i daju mu prednost zbog mikrofonskih predpojacala, boljeg EQ od Allen & Heatha-a i samog dizajna itd itd. Pa sam totalno zbunjen...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Vidiš, malo se već "kiseli" tema, jbmlg...
Ja imam Onyx 1640, manji je i sve, ali je isti preamp, isti je EQ (samo je višepojasni-ji nego ovde)... Pazi, ja sam jako zadovoljan, ja za snimanje koristim mixetu , dakle sa sve fw proširenjem i zvuči odlično i za live i za rec. Radio sam i sa A&H, i ne mogu da kažem da je ta serija A&H neki "kvantni" skok, ali je definitivno klasni skok u odnosu na mic i eq Onyx-a...! Apsolutno analogno cenama. Niko tu nije dao ili pružio manje ili više, cena je odredila stvari i ,bar ja, imam utisak da tako i jeste u praksi!
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
još jedan fan Allena Heatha ovde. Čak su mi i jeftinije serije, poput wizarda, se više dojmile od Onyxa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Hmmm... super odgovori ali ne znam zasto su meni EQ na Mackie-u i sami topliji zvuk nekako bolji. Mo?da je stvar ukusa mog...mo?da grije?im al ne znam... :S Ugl... hvala ekipa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |