|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Po internetu kruze nekih 6 stvari od pre par dana kao nove stvari Dzonija Stulica ... Ja bas i nisam neki poznavalac Azre ,jesam preslusao skoro sve od njih sto mi je doslo ruku ali ne drzim informacije u svojoj glavi previshe, pa neki Dzonijev obozavalac ( Znak ? ) moze da me uputi i prokomentarise ove stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ovo je on. samo malo hmmm.. raspevaniji.. i drugachiji.
nisam chuo ovo do sad. btw ne kontam foru sa autopanom preko cele pesme i preko vokala.. wtf? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... To su pravila foruma ![]() Salim se. Ali vase odusevljenje Dzonijem je na nivou religije, sto pokazuje i odusevljenje "produkcijom" ovih pesama. Ne sporim Dzonijev rad, jedan od dzinova ex YU muzike celokupno, ali ove pesme bas i nisu my cup of tea |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bez obzira, D?oni je Bog.
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ma daj.....nema veze sa zivotom. Pevanje ? Ahahaha ha ha h haa...
tekstovi - ajde i nekako, ali ceo taj polu-pijani nacin pevanja - recitovanja ...nema veze sa zivotom.... Znak, mora da si izgubio nevinost uz Azru (kad su ti toliko dragi)? ![]()
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ovo su stare narodne pjesme i pjesme nastale na etno melosu skladane od strane raznih poznatih kompozitora takve glazbe, prije dosta desetljeća... Meni se sviđa način na koji on interpretira takve pjesme. Njegova boja glasa... Ali sumnjam da ce široj populaciji (koja nije baš upoznata sa Azrom) to biti zanimljivo. Kod Štulića me najviše oduševila pamet, a onda glazba. Azru kad slušam, onda je to na način da na svakom albumu slušam jednu-dvije pjesme... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Obrati pažnju na sving u onom delu vokalne melodije "daj mi samo da predahnem" i onda šafl: "pa ću opet biti kao nov". I to sve u atmosferi koju podvlači najbolje urađen aranžman klavijature u našoj muzici. A to je samo jedna od mnogo njegovih genijalnih pesama, možeš ih slušati hiljadu puta i ne dosađuju nikad. Ko još to ima?
![]() |
![]() |
#10 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Last edited by kravadinka; 15-04-2011 at 11:11 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nove stvari! | horton | Promocija radova | 26 | 11-09-2011 05:41 PM |
Trazim par stvari | saleizkraja | Kupujem/trazim | 2 | 26-01-2011 03:53 PM |
Soundless dve stare nove stvari | HeatMan | Promocija radova | 3 | 22-12-2009 04:10 PM |
Defragment: Tri nove stvari na ...! | Defragment | Promocija radova | 17 | 17-12-2004 04:36 PM |