|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam problem kad u wavelabu uvezem lexicon, CPU mi se popne 100% i blokira program, isto mi se desava na dva racunara?
I jos nesto, kad renderujem u Cubase 5 traku dugu 1sat, koncert je u pitanju, podignuta su samo 3 plug in, i tu mi je ukljucen lexicon, u renderovanom snimku mi se cuje krckanje i u realtime export! Reinstalirao sam Lexicon i opet isto! Sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Lex PCM nije kompatibilan sa wlab 6, tj. ona vrsta 'probne' verzije o kojoj verovatno pricamo... Nema resenja, osim da se H2O vrati u posao... Uzmi sirr sa lex impulsima, moj predlog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
"Krckanje" ti se cuje zbog opterecenosti procesora.Moj predlog:instaliraj wavelab 5 i uzivaj.Kada mixas u Cubaseu,probaj da povecas latenciju,jer sto manja latencija to vise CPU usage.
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 19-10-2010 at 11:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ok, wavelab6 lexicon, jasno mi je!
Za renderovanje u Cubase povecao sam latenciju i dalje kad je ukljucen lexicon, krcka! Svi drugi kraci projekti mi ne prave problem! Promenicu efekat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
dodatak... radi u wavelab montazi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |