|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
ili kako se već zva?e, onaj stari 3pinski standard ?to je i?ao na mikrofone pre XLR, ima ga na Senn MD441 i 421, ko i na starijim nojmanima. Gde to koj moj da nađem? Kanibal ne zna ni?ta o tome.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
To se izvadi i ugradi normalan XLR.U najgorem slucaju se mikrofon rasklopi a kuciste odnese kod dobrog metalostrugara da ga razbusi i napravi navoj,10min posla.Bolja varijanta je kada ostane veca rupa pa opet metalostrugar samo napravi cauru.Ako ne nadjes jack za kabl reduktor,mora tako,jbg.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
.. kanibal je poslednje mesto gde bi ja takve konektore trazioMuski tropinski kablovski (slika ne odgovara realnosti) ima ih sa svim brojevima pinova... ovo je samo sa tri. ako ti treba zenski ima i za na kabl i za ugradnju... Slican se koristi za MIDI interkonekciju samo ima pet pinova a ne tri. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 07-10-2010 at 10:36 AM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
I ja sam izvadio to i prepravio za XLR.... zeznuto bre kad menjas mikrofone, a razvuceni kablovi, pa juris, menjas, a o nasavljanju kablova da ne govorim..... jos se pri tom izvadi i onaj filter iz 421 i super
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Quote:
pozdrav bogi p.s. inace se secam da smo o tome vec pricali na forumu
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() hm... nismo o tome na Rumskom pricali.. nego na BoZo forumu... evo threada... http://forum.bozoel.com/viewtopic.php?f=23&t=1390 ceo scenario isti kao ovde, jedino sto je bilo pre vise od dve godine ![]() Kako sada vidim, pravi ga Amphenol, ima da se kupi po svetu, jedino je jako skup. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 07-10-2010 at 01:08 PM. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
A mozda Artur samo hoce da proba tudji mikrofon
,onda lepo privremeno nalemi zice na pipke iz konektora i proba.Kada mu se md421 svidips.Imam jedan kablic reduktor ali ga u subotu moram vratiti pa ako sta igra... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
MAO
|
ja imam md441, a ne 421, ali to je isti prilključak. Dobio sam uz majk i jedan takav kablić al se u međuvremenu razjebo. Pritom na ovim fotkama fakat nisu 3polci, niti imaju onaj deo za navijanje ne bi li ga čvrsto uhvatio, i držao kontakt i kad je mikrofon uspravljen. No dobro, otići ću do radnje i viideti o čemu se radi.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|