|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
jel se bavio neko ovime? Imam par pitanjca a bogami sam se i sam u poslednjih metar dana jako u?emio sa istim.
U svakom slučaju mi je promenilo metod rada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sta si zeleo da znas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
dal se i tebi raspadaju faze na multi-mic setupima gitara? kako pipnem neki warp marker, ode sve u pičku lepu materinu. Doduše, ovo se na bubnjevima ne dešava, samo na gitarama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
dobro dosli u stvaran svet
![]() ![]() Jbg. Zato ja editujem bubanj peske ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
meni na bubnjevima svašta nešto se desi, al uglavnom se izvučem na neku foru. 2D ili ne, to je neretko jedini način da klijentelu od koje plaćam račune makar približim nekom performansu.. da vidiš kako se lepo snimi bass kad se cela pesma u EA uspori za 20bpm, pa onda se stigne svaka žica i nota lepo okinuti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li je to moguce u PT koji ti koristis, ili u PT upste, ali pokusaj da napravis od svojh multimic gitara jedan surround kanal i da onda taj kanal "elastikujes" ...trebali bi fazno da ostanu kako treba jer ih sve podjednako tretira, pa kad zavrsis to onda ih ponovo pregrupises po kanalima kako ti odgovara.
Licno nisam to probao ali kazu da radi ( barem na N i C ) . Mislim da vredi pokusati
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Time stretch algoritam ...? | OFF | Audio Software | 38 | 29-04-2008 12:17 AM |
ATC-X time!!! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 03-11-2007 08:37 PM |
The Time Machine | awacs | Razno | 12 | 23-08-2006 10:23 AM |
Cubase Time Stretch | statusband | Audio Software | 10 | 09-05-2006 02:26 AM |
2 Before time - Mangup | puRe | Promocija radova | 20 | 23-10-2003 05:26 PM |