|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Postoji li neki nacin ovo prebaciti u neki format koji se moze ucitati u neki sempler tipa Kontakt ili tako nesto ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Inače smatram da mi je to najbolji zvuk pianosa ikad sempliran, i ako ni?ta vi?e, isplati se radi toga Reason instalirati ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa da.. Evo , ja sve vreme slusam demoe i bukvalno ostajem bez teksta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A bukvalno će? ostati i bez obja?njenja ?to nisi prije nabavio REASON PIANOS ![]() ![]() Evo ti link od jednog mojeg remixa gdje sam upotrijebio Reason Pianos. http://www.acidplanet.com/artist.asp?PID=1065401&t=8835 Nije ba? tako kompliciran za naučiti (mislim na Reason ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
O odavno nisam bio na ovom forumu (na zalost) ali eto prvo sto uvideh je post o mom omiljenom refill packu. Reason pianos je genijalan i za mene ne zamenljiv... Inace nema korsiti Reason u rewire i nista ti vise ne treba... Inace evo jedan moj skorasnji rad u kojem sam koristio reason pianos (pa samo sam to i koristio
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ggJGGcKv2Ko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Zvuk je odlican.. Jako mi je zao sto ne postoji neki drugi nacin da ih ucitam, predobri su... Zaista nemam vremena da se bakcem sa reasonom, bar ne sada, a tako mi se svidjaju ovi klaviri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
funky synth bass refill | rasa01 | Audio Software | 0 | 22-06-2009 07:46 AM |
virtual bassist i refill unpacker | drzox | Audio Software | 6 | 20-11-2008 02:40 PM |
Reason 4 | Mika Technika | Audio Software | 28 | 10-10-2007 03:54 PM |