|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle, cesljao sam forum i nisam nasao konkretan oodovor na moje pitanje (ili sam mnogo lenj)...Uzmite u obzir da nisam neki strucnjak kad mi budete odgovarali
![]() ![]() Hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
za 250e se nema smisla otvarati za monitore, jedino da radiš na nekom gotivnom HIFI sistemu koji već poseduješ. Što stariji to bolje. Na čemu god da si do sad radio, radi i dalje dok ne skupiš pare za nešto što ti može popraviti učinak, za 250e ne postoji ništa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
jedino behringer truth b2030a za te pare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Imas i Behringer truth 2030P (dakle,pasivni) koji je 150? par! Uz neko kucno pojacalo,resetovano na nule za eq i slicno, ce raditi posao za kucno snimuckanje...!
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Prvo hvala na odgovorima,a dalje me interesuje...Koliko para je najpristojnija stvar koja ''radi poso'' i neke vrste kucnih pojacala da ja mogu dajle da citam i da se snalazim.Arthur je u pravu-bacio sam pre par godina neke stvarcice koje bi mi danas koristile-kad sam glup!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
ja ti napisah, ako treba ponovo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
modeli: studiophile bx6 ; bx8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a ako valja mozes da zavrsis posao i sa 100e zvucnicima i da zvuci sjajno moj predlog ti je da nikako ne uzimas slusalice, nego neki mali pristojni zvucnik koji se tebi licno najvise svidja... ako imas gde da cujes naravno a ako ne moj predlog za jako dobar pocetak ti je krk rokit 5 ja imam prvu verziju rokita, pasivne kutije trapez oblik i sa tim pravim najbolje mixeve u zivotu... a radio sam na bar 6 ultra skupih kutija i nikad nisam dobio ni blizu toga sto dobijem sa tim... sto naravno ne znaci da je to toliko dobro za male pare vec da jednostavno postoji nesto sto ti radi ili ne radi ![]() behringer i m-audio ne uzimaj ni u ludilu... jedino je onaj ex66 manje vise pristojan (a i skup) i sta jos reci, osim... je*o zvuk, bavi se dobrom muzikom! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]()
Za 250 do 300 eura, možeš uzeti Alesis mk2 active, yamaha msp5, neki krk jeftiniji, možda vxt4 nađe se po oglasima, m-audio ili behringer sa 8", wharfedale...
Po oglasima, naravno... Quote:
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 17-11-2009 at 03:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Sad mi nesto palo napamet pa reko da pitam kad sam vec tu..Jel postoje neke slusalice koje mogu da daju probliznu sliku kao da imas monitore?
Hvala na predhodnim odgovorima, dosta ste mi pomogli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
Monitori pitanje? | bumbar | Monitoring | 9 | 31-12-2006 02:07 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |
Monitori | dr.Ru | Monitoring | 19 | 24-09-2003 11:00 PM |