|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
... podnaslov bi bio 'Zvezde Granda uzvraćaju udarac'.
![]() 'Okani se Cubase-a, ...' ![]() Znam da je snimak na youtube-u lo? ali, ko je radio ovu muziku? Grand produkcija?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
gde je video? uups..evo ga sad se pojavio..
Pa mislim da je Perun to radio..ako se ne varam!!
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 01-11-2009 at 04:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ko je ovaj lik sto hoce da bude lejdi gaga ????
btw perunko i neboja opet pomerili granice ... mislim na muziku i ostalo u pevanje se ne razumem kao i u tekstove ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Momak se zove Milan Stankovic. Takmicio se u pretposlednjim Zvezdama Granda. Izdvojio se pevanjem i imidzom. Nakon saradnje sa nama na 3 pesme, Solo, Nepristojna Ponuda i Face, postaje ozbiljan i diskografski. Prodao je mnogo diskova. Ima svetlu buducnost pred sobom, siguran sam.
Eto razloga zasto saradjujemo. ![]() Ispod je malo kvalitetniji rip videa. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
... ma vi ste mi neki sumnjivi tipovi...
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
HIT od prve do poslednje sekunde. 'Zujalice', efekti, back vokali ...
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Hvala.
Evo 1. singla, pesme SOLO. Ona je u stvari i "odradila posao". Face je singl zvanicno tek od prosle nedelje, kada je premijerno i emitovan spot. Ne znam da li je dobar mp3 ili ne... Kako god, pricamo o tripu... SOLO: http://www.ateljetrag.com/images/Solo.mp3 Pozdrav! P.S. Video je radio Vedad Jasarevic, radio je dosta toga u saradnji sa Visual Infinity, a neko vreme je vec solo drinker... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
OCigledno da Milan naginje ka popu a ne ka grandu sto je plus ![]() Nije da mrzim Grand nego je lepo za promenu cuti nesto drugo. Sve pohvale za pesmu . . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Cenim da će sve to "drugo" uskoro postati "isto", po?to Grand očigledno ima nameru da ide ukorak sa vremenom. Prolazi vreme riba koje izgledaju kao san prosečnog vozača kamiona, dolazi vreme likova koji izgledaju gej, a pričaju kao strejt priču. Super pametno
![]() Sad će verovatno da krene cela lavina slične produkcije koja će na kraju da smori. I sve će to da bude Grand, po?to S. Popović nije budala. A on je taj koji deli otkaze i upo?ljava nove ljude. Kapiram da ni Perun nije budala, pa da će na vreme da ukapira trenutak u kom treba da promeni produkcijski stajling. A FACE-u će valjda kosmos da pomogne da ukapira da "njegov" uspeh zavisi od dobrih odnosa sa svima gorepomenutima. Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |
el da da su super face? :) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 18-10-2007 07:27 AM |