|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dali neko ima iskustva sa Sonic Core (Creamware) A16 XLR ADDA.S obzirom da ima 16in16out audio kanala vrlo mi je interesantan a cena mu je prihvatljiva u odnosu na druge da kazem ozbiljne proizvodjace(Cena: 953,00 u Artistu).Mogu li se dobiti dobri rezultati sa pomenuti konvertorom.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Zar niko nema ovu sparvu????A toliko njih sam video da koriste Sonic Core kartice!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Dosta ljudi je napravilo finog posla sa tom spravom. Naravno da nije za poređenje sa nekim Apogee ili Mytek spravama, ali... za te pare (naročito ako uzme? u obzir tu special cijenu) mislim da ne mo?e? dobiti ni?ta ni blizu tome!
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Imam tu spravu vec godinu dana i odlicno me sluzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
i plus je odlicna cena, pogledaj koliko je na thomannu..
http://www.thomann.de/de/sonic_core_a16_ultra_xlr.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Franko da li mozes da uporedis spravu sa nekom drugom u istom rangu ili da das malo opsirnije misljenje o istoj.Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonic core (ex Creamware) A-16 ultra | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 30-11-2008 09:36 AM |