|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Moze li neko da mi pomogne . Ja bih kupio klavijaturu marke: Farfisa model: Compact deluxe moze li neko da mi pomogne da je nadjem ili ako neko zna gde mogu da je nabavim
UNAPRED HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tastaturu xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Dusane, prosaraj malo po forumu pa ondak pitaj ak si i dalje u nedoumici (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
brokenrhythm- nisam nikad svrao nijednu klavijaturu ta mi se svidja trazim taj model ali nemogu da nadjem ustvari nasao samo JEDAN oglas u srbiji da je neko prodaje . A i moram da se dogovorim sa roditeljima kad cu kupovati klavijaturu. Pa sam mislio ako neko moze da mi pomogne oko potraznje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jedini nacin ti je stavit oglas da trazis Farfisu, ovdje pod male oglase, i jos neke na internetu male oglasnike sireg dosega. sto vise to bolje. i u novine.
ovakvi postovi tehnicki i spadaju pod to. a ovdje koliko znam, od clanova koji trenutno svracaju na forum, vise manje nitko i nema farfisu. jedino drugo sto ti mogu preporucit, al tu dolazi problem trasnporta, jest njemacki ebay. tu ces sigurno naci, i to vrlo vjerojatno za male pare. ako nije hammond, sve druge orgulje se dosta povoljno prodaju. toliko da se cak isplati sjest u auto i otic po to. evo ja sad gledam jedan krasan rhodes u poljskoj, i neznam... mozda se zaletim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
HVALA na savetu clusterchord-e da postavim oglas .
mozes li da mi objasnis sta je to NEMACKI EBAY kako ti to gledas taj rhodes. Jel to neki sajt da znam da pogledam da li ima neka FARFISA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
to je aukcijski site: www.ebay.de ko da vi?e, njegova djevojka..
selektiras podgrupu musik instrumente i upises FARFISA u search. ako ima ista, izbacice ti nesto. moras malo procitat procunjat okolo da shvatis kako se site koristi, kako se daje ponuda na aukcije ("bidding") itd. al prvo moras da se registriras na ebay.de da bi mogao bid-at. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
HVALA potrazi cu tu pozdrav
VALJDA CU SE SNACI NA TOM SAJTU :] |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
soundcraft compact 4 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 02-08-2008 08:41 PM |
Powercore Compact | puRe | DSP forum | 36 | 30-09-2004 03:42 AM |