|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam SezamPro ruter i kupio sam Wirelles ruter ASUS WL-530gV2. Nemogu nikako da napravim konekciju izmedju ova dva rutera dok wirelles na racunaru vidi.
Da li se neko razume u te magije ?? Na ovoj vezi imam ISDN (ako to nesto znaci)...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 11-03-2009 at 02:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() ISDN sta? Imas ADSL preko ISDN centrale i konekciju ostvarujes sa sezam ruterom? Za pocetak provjeri da li ti ruter salje podatke na LAN portove (spoji ga direktno na mrezni port na racunaru), a zatim bi po defaultu trebalo sve da radi i putem wirelessa (wireless ruter samo premoscava izmedju kabla i bezzicnog etera, ukoliko su u pitanju default postavke). Ukoliko na sezamruteru nije aktiviran DHCP, probaj sa rucnim unosenjem odgovarajucih IP adresa.
Eto, nadam se da ce pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
malo glupo pitanje , al' dal ti je isti wireless provajder i adsl provajder ??? posto meni na laptopu istovremeno radi kablovski i wireless doduse razliciti provajderi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Drugari proradelo je... samo sam enable-ovao DHCP na SezamPro ruter i ono prodade... nesmem vise nista da pipam da nesto neukenjam... hvala Diviner
Alavuk... da isti je provajder... ja sam uzo Wirelles ruter samo da bi ga prikacio na postojeci da bi bacio wirelles signal po kuci... to je ta veza... samo sto ja umesto modema imam ruter...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 11-03-2009 at 02:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt - Pomagajte | Domestos | Audio Software | 4 | 29-05-2009 05:57 PM |
pomagajte!!! | mikac | Audio Software | 10 | 19-02-2009 01:11 AM |
Pomagajte! | boom.trass | Gitarska Produkcija | 6 | 14-10-2008 07:38 AM |
Ljudi pomagajte | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 06-09-2007 07:13 PM |