|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
svaka informacija je dobrodosla!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
nisam čuo, verovatno što je beringer za jednokratnu upotrebu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a u cemu je problem(kvar)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
V Electronic Servis, Ilije Garasanina 26
011/324-79-21 i 324-41-15 Last edited by Napoleon; 03-09-2008 at 08:44 PM. Reason: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mozda ovo ?
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Bas dobar vic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
pa ovako, skoro da sam dobio mixer ddx3216 i kad ga ukljucim pojavi se poruka "MEMORY TEST ERROR PLEASE CONTACT YOUR LOCAL DEALER" e, onda sam se smorio i otvorio spravu, pa kako je sve to lepo spakovano, naleteo sam na neku vrstu PC ploce sa AMD chipom, i jos par AMD eprom chipova, koji su kontam valjani, izpod svega toga ima 8 "mec(?!)" memorijskih chipova, koje sam zamenio sa toshibinim, jer taj mec, ko zna sta je, verovatno se NEC zajebao u proizvodnji pa pustio u prodaju desetine takvih cipova sa sumnjivim kvalitetom, a saznao sam da behringer u sve svoje sprave gura memoriju uzasnog kvaliteta. eee, onda sam sve lepo vratio u mixer, i isto s..nje! opet "MEMORY TEST ERROR PLEASE CONTACT YOUR LOCAL DEALER" sad nesto tripujem da je sjeban neki kontroler, pa mozda da se iscimam i eprome da zamenim... ali to sve smara i zahteva vrene, a bas bi mi bilo zao da sjebem nesto, ipak je to 32 kanala sa automatizacijom ima unutra i 4 DSP chipa Analog Devices, koji rade sa pokretnim zarezom, mislim da luna koristi iste, ima i ADAT sto je sjajno, mislim da bi mogao da se izbegne njihom stepen predpojacanja, pa da se samo koriste efekti i fejderi... za monitoring, sta znam vec...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Moje maleno iskustvo sa Behringerom mi kaze da oni obicno nemaju problem sa delovima... znaci uopste nisu delovi nekvalitetni... sve je tamo pristojno... nekvalitetna je izrada... odnosno implementacija... (Za delove im je lako, vec su izuzetno bogati.. i imaju sve moguce popuste... tako da sav materijal nabavljaju povoljnije od bilo koje druge firme koja ima manji obim proizvodnje, a to je vecina) Takodje moze biti problem da ne rade sav razvoj oni u maticnoj firmi.... nego da imaju spoljne saradnike... to moze biti problem za servis... (samo nagadjam... i prenosim utiske da mi stil dizajna ni jedne behringer sprave nije licio na neku drugu spravu iste firme... tako da ovo ne treba uzimati zdravo za gotovo) Ne verujem da se ijedan serviser zeli da bavi behringer spravama i tu je (ponosni!?) vlasnik prepusten sam sebi... i to najvise zato sto su sprave jeftine i vrlo se brzo moze doci do cene serviserske usluge koja je ravna novoj spravi... na koju ti obavezno neces pristati... a nisam cuo da se neko do sada "emotivno" vezao za neku Behringer spravu, i da mu je stalo da popravi istu bez obzira koliko to kosta... ![]() Svakako pokusaj u Artistovom servisu... mozda mogu da ti pomognu... ali sumnjam... Takodje pokusaj po belosvetskim forumima... mozda je do sada neko imao slican problem i resio ga... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Servis za klavijature | Milivoj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 26-09-2005 02:14 AM |
Servis za klavijature | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 05-04-2005 05:25 PM |