| 
 | |||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  05-03-2008, 07:56 PM | #1 | 
| Member Join Date: Oct 2007 
				 |  Novi Scope Hardware - 10x jaci 

bivsi creamware, sadasnji SonicCore upravo objavio novi hardware... http://www.sonic-core.net/en/home/xite.html   Ludnica.... | 
|   |   | 
|  05-03-2008, 08:36 PM | #2 | 
| Administrator Join Date: May 2003 Location: Beograd 
				 |  Re: Novi Scope Hardware - 10x jaci 

dokle ce vise da izbacuju preskupe relikvije iz daleke proslosti   sad su setili i Mac-ova...ali i dalje besmisleno skupo... | 
|   |   | 
|  05-03-2008, 09:16 PM | #3 | |
| Member Join Date: Oct 2007 
				 |  Re: Novi Scope Hardware - 10x jaci Quote: 
  Sto znaci: minimax, optimaster, prophet emulacija itd... | |
|   |   | 
|  05-03-2008, 09:55 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 

A moze li se koristiti samo kao DSP chip ..... ja ne bih da se uvlacim u matematiku patcheva ( bavim se muzikom , ne programiranjem   ) Znaci voleo bih da ubacujem efekte pravo u Nuendo ( kao i UAD i PoCo ) i da koristim moju sadasnju kartu .... Pozdrav | 
|   |   | 
|  05-03-2008, 10:30 PM | #5 | |
| Administrator Join Date: May 2003 Location: Beograd 
 mada ja "zivim u proslosti" pa je verovatno Scope platforma postala neverovatno drugacija u odnosu na verziju 4 kada sam poslednji put probao...   @anap25: gde mogu da uzmem taj 14 DSP board za 800eur? ozbiljno pitam posto sam svuda video za sumanute cifre...a bas da nadjes negde duplo jeftinije od Thomanna mi je neverovatno... | |
|   |   | 
|  05-03-2008, 10:39 PM | #6 | 
| Member Join Date: Mar 2007 Location: Bgd 

Dzabe im 10x jaci DSP ako nemaju makar 3x brzi PCi bus(sto nije slucaj sa PCix u odnosu na obican PCi)... Jedino ako nisi creamware soft synth freak    
				__________________ ladies and gentlemen I am all in! | 
|   |   | 
|  12-03-2008, 01:10 PM | #7 | |
| ton magistar Join Date: Jun 2003 Location: korcula 
 ja san se organizira tako da ne koristim scopeove inserte, osim na master kanalu, a sto se paralelnih efekata tice, preko senda od nuenda, umisto da saljes signal u integrirani fx kanal, saljes signal u nuendov bus na koji je spojen plugin iz scopea. ista stvar je sa instrumentima. sviras ih preko porta od nuenda, jednako ko da su vst ili rewire. prosto ko pasulj.  nedostatak je sto ne mozes cinis export iz nuenda, nego snimas pjesmu u realtimeu, sto nije nikakav hendikep, narocito kad znas da zauzvrat dobijas genijalni ruting i karticu koja radi realtime, isto ko hardware.   
				__________________ e, sta covek mora da trpi zbog bandita | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| ruDAW ONE v2, duplo jaci od starog... | diviner | Obavestenja | 0 | 17-08-2007 10:18 PM | 
| Hardware reverbi | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 49 | 26-03-2007 06:44 PM |