|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vec duze vreme pokusavam naci Skovran/Pericic: Analiza muzickih oblika preko internet-knjizara i slicno. Ali ne mogu. Interesuju me i druga izdanja iz oblasti teorije muzike, harmonije, instrumentacije, kontrapunkta i istorije muzike...
Na zalost, ne dolazim na podrucje ex-Yu, pa mi je potrebna pomoc da to nabavim ovde u Danskoj. Puno pozdrava Mignon (kompozitor i jos stosta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
mislim da online izdanja tih knjiga ne postoje, a jedina koja postoje su stampana poprilicno davno. mogu da se pronadju negdje u knjizarama po srbiji, a sto posto su u biblioteci pri akademiji u ns i u bg. ako imas nekoga tamo lako se da rijesiti ostalo.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Posudit cu temu.
Da li postoji "Rijecnik za rimovanje" (Rhyme Dictionary) na Srpsko/Hrvatskom/Bosankom jeziku? Trazio sam na netu al nista, ni traga da postiji nesto takvo. Hvala unaprijed Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
i da ima mislim da bi to bila mala knjizica jer za sada nema puno rima kod nas:
roka - koka gara - stara selo - bijelo ja te volim - budi moja zena i sl. ![]() shalim se, na ovo pitanje ne znam odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporuke za izdanja elektronske muzike | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 141 | 02-12-2012 01:19 AM |
ni manje ni vise 2 izdanja za redom | alavuk | Promocija radova | 11 | 14-04-2009 02:34 PM |
Koliki su tirazi muzickih izdanja u Srbiji... | alpha | Razno | 5 | 26-01-2006 01:43 PM |
-=PREPORUKE: Nova Izdanja=- | ProkDu | Razno | 29 | 26-12-2005 04:38 PM |