|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Znam da ovo nie bash audio produkcija ali treba mi mala pomoch. Moram napraviti reklame za Video wall, a ne bi htio da su statichne. Ne treba mi nishta extra komplicirano... napravio bi pozadine u photoshopu i preko toga da se izmjenjuju textovi... eventualno morphanje pozadina jedna u drugu i slichne jeftine fore. Konachan rezultat bi trebao snimiti na DVD i to bi se pushtalo s DVD playera.
Kako je to za jedan pub za koi radim muzika ne ide na reklame jer che se reklame vrtit NON-STOP a pub pushta glazbu odvojeno. Nemam bash nikakva iskustva s video uredjivanjem pa reko bolje da pitam nego da izmishljam toplu vodu.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Proguglaj "Resolume VJ" mislim da je to ono ?to tra?i?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Resolume je za live a koliko sam ja skontao ti bi samo pustio dvd na repeat. Posto si u audio vodama kontam da ti je najlakse naci Soni Vegas, a on je skroz lagan za jednostane video montaze. Ako ti treba koja bliza instrukcija kazi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Shiva, za ovo što si naveo (pozadine, tekst..) se moze uspjesno i najjednostavnije napraviti u Powerpoint-u. Moj suprug takve stvari radi za konferencije također za veliki screen.
O ostalom pojma nemam. I ja bi rado naučila neki novi programčić i igrala se s videom, pa ako otkriješ nešto novo, podijeli tu s nama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ma covek hoce da uradi animaciju i da je emituje sa DVD plejera, zar ne?
Ajde, pitacu ja brata kada dodje sta je tu najbolje. On se covek bas time bavi. Strpi se jos koji sat do odgovora ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Adobe Premiere Pro će imortat psd file iz photoshopa kao i After Effects. S njima možeš napraviti sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam potpuno istu pricu kao i ti i moj savjet Vegas i opet vegas.
Mjesec dana sam instaliravao Premier...itd (jedno 5 naj softa za to) ..ali Vegas ti je najbolji za nas koji se bavimo audiom.Vrlo jednostavan za shvatit ..i sto je najvaznije STABILAN i nezahtjevan. Upravo sam zavr?io jedan rođendan te upotrijebio dosta animacije texta itd.. ..i za sada je odlican..e kad to konvertira? u avi tad treba renderirati u DVD pomoću nekih od rendera ima ga i vegas..mislim da je neki movie maker ili tako ne?to ja to radim u ulead moviefactory...gdje napravi? meni i ostle priće..pitaj ako zapne?..
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
nesto sam mrljavio u vegasu i pokazao se kao bas frendli a ako imas iskustva sa acid-om vec si naucio 60-70-80 posto, poshto je slichan/isti interfejs.
imas jos pinnacle studio 9 i ali on je vise mentoluser friendly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
posto godinama radim u premiere-u meni je vegas bio totalno zbrckan
a sto se tice kodiranja u mpeg2....samo jedan koder je vrijedan spomena, cinemacraft...u narodu poznat kao CCE.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kalson - like you (video) | kalson | Promocija radova | 6 | 16-11-2008 01:28 PM |
video embedding | fischek | Predlozi i sugestije | 18 | 27-03-2008 03:07 PM |