|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Moze li neko da mi kaze nesto vise o kartici Digigram vx222? Da li je neko koristio i kakve su joj performanse u praksi? Gde mogu da se nadju originalni kablovi za nju (ulaz za mikrofon, ...)? Kupio sam je polovnu za 15 evra bez kablova. Da li je to OK? Bilo kakva iskustva su dobrodosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
http://www.bradleybroadcast.com/2001...0recording.htm
Odlicno si prosao sa cijenom. Probaj da nadjes semu za kablove na netu, ja cu ti ih napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ej Dejo ....hvala na pomoci....ovo je u stvari kartica koju je pazario moj drug Boris pa smo postavili pitanje sa mog naloga .....
Ako ti je isti br. mobilnog mogu da dam njemu pa neka se javi da se dogovorite ....oko tog kabla..... Slazem se sa cenom je proso izvrsno....kad te oce oce te..... Pozdrav A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Da, isti je broj.
Mozes li ti da koristis taj Digigram za tvoj projekat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa to ne znam dok ne pitam mada bi ipak voleo da ima neku moju karticu....da mi bude uvek tu kad ideje dodju....
Rekoh tom drugaru da mi vidi da i meni nadje nesto preko te seme al videcemo... Cujemo se |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
OK, posluzice ti i Delta.
Pogledaj ovaj preamp http://www.groovetubes.com/The_Brick_P2084.cfm Za mikrofon mislim da mogu da ti nadjem nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|