|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sto kazete tu na forumu, "da se pohvalim malo"....
Danas stigao SMART RESEARCH C2 Compressor. Bila dobra cena, a nov, pa nisam mogao da odolim! Sutra prikljucivanje... Onaj odozgo (stoji na SSL EQ i PRE Amp racku..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ima se, moze se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sa srecom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
welcome to da club
![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
od sad cim neko spomene neku marku za koju u zivotu nisam cuo, automaCki cu da mislim da je vr'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ma to si sve slikao samo zbog ssl eq-a..
![]() da ga koristish samo u humanitarne svrhe! podari tog dobrog zvuka ljudima.. daj im razloga da nastave da slushaju tu artikulisanu buku, odbegli choveche.. i vrati se kao mesija u srbiju il "poshlji nam malo peciva".. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hajde bas posalji utiske , a mozda i da ga " nalepis " na nesto da ga vidimo na delu , jer nekako sve sto sam do sada cuo nije nista sto se ne moze dostici mnogo prizemnijom opremom .... iskreno da ti kazem , jedva cekam da cujem nesto da me ubedi u suprotno i da ta tema prestane da me proganja ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ajde bas cu da vidim,...imao lik pored mene (Grant Nelson), super je radio...prosle nedelje bio Oasis producent u glavnoj sobi miksao neki novi gitar band. Doneo ga za miks, sve su terali kroz njega...
Nije mi bio o glavu, ali u pola cene, (!) i 10 meseci na rate bez kamate |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ma bila neka glupa radnja sto prodaje gitara (Andertons), pa resili da valjaju pro-audio opremu, ali niko nije kupovao tamo, pa opalili rasprodaju, i to jos na rate, bez kamate. Bio je jedan C2, dva C1 (bez Crush mode), bio Distressor (ali odma' planuo), ima Phoenix Compressor (mega) za ?1700 (inace je ?2500)... Pa ja sve tako gledam da uhvatim na rasprodaji / aukciji / ili na oglas...inace je bacanje para... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 11-09-2009 11:31 PM |
Trevor Horn se ponovio | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-05-2008 01:06 AM |
Malo sam se ponovio... | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 03-10-2007 05:27 PM |
Malko sam se ponovio.... | Bitch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 19-07-2006 07:48 AM |