|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ouu yeah!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
To je fantasticno!Prosto ponekad pomislim da sanjam njihov dolazak.Jedno vreme sam se klela Coverdale-om i Whitesnake-om!Ne znam koliko ce ljudi sa ovog foruma zaista posetiti nihov koncert,ali ja znam pozamasan broj onih koji hoce!Karte su u prodaji,kazu,mada sam ja cula podatak da ce biti tek od 20.maja,po ceni od 2000 din.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja ću otići fakat... Mada bi bilo bolje da je sad 88 godina. Ovako malo kasni sve to i neće mi biti toliki merak. Jo? me nekako spustio onaj poslednji DVD, nije mi to ba?... Ali bolje i?ta nego ni?ta, naravno, kakav takav ipak je to neki Whitesnake.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
e dule bas zezas. pa daj da ih vidimo dok su jos zivi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A koji oni? Koverdejl plus najamnici, a on se toliko izoperisao da sam se upla?io kad sam video njegov China-Elastic Look na ovom DVD-u.
![]()
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sinan Sakic 2morrow @ Tasmajdan | dvuckovic | Pricaonica | 31 | 30-10-2008 07:18 AM |