|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moj seminarski...
![]() p.s. paralelno procesiranje koristi DSP kao i GPU... http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1143405833 |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Imam jednu primedbu u generalnom smislu... neka sluzi tvojoj informisanosti, i ako nije "political correct" da to pises, onda nemoj pisati to u seminarski. Multiprocesorski sistemi nisu izmisljeni "ovih dana" (iz tvog pisanja se stice takav utisak) nego datiraju od davnih, pradavnih vremena razvoja racunarske industrije... Evo logike: procesori su oduvek bili i bice ubuduce prespori... covek je zato uvek tezio da paralelnim procesiranjem poveca procesnu snagu. Viseprocesorski sistemi sa dva procesora odavno mogu da kupe i obicni "smrtnici" (tzv. "dual pentium" prica). Mislim da ti je najpametnije da koristis google i wickipedia-u za ovaj seminarski (pod uslovom da ga nisi vec zavrsio, naravno) Kasnije opisivanje semafora... o tome postoji tri metra knjiga napisanih... i to se jos uvek pomno proucava i nadogradjuje... ako se time striktno ne bavis, suvisna je ikakva dalja znatizelja u tom smeru... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|