|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
e aj nek mi neko objasni kako napraviti sidechain kompresiju u acidu,hitno je....
unapred hvala,pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
ajd ljudi vazno je,nemoguce da niko ne zna...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
prilicno mali broj ljudi koristi acid kao finalni program za mixanje pa zaista ne ocekuj neku pomoc... potrazi neki njihov korisnicki forum ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imao sam ranije Acid, ne mogu da se setim tacno, ali imas tamo mogucnost deljenja efekata po kanalima pa se poigraj, ali pre toga procitaj izvanredno uputstvo naseg kolege sa foruma koje sam ti okacio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
i meni treba sidechaining u acidu, imam problema sa sx-om zbog malo rama, pa sam exportovao lupove u esid da zavrsim stvar. nadam se da ce ovaj txt pomotji :]
u uputstvu za acid nema nicega, a na netu takodje. edit: slaba vajda od txt-a, tekst je generalno o kompresiji i sidechainingu :/ Last edited by kruko; 19-04-2006 at 12:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
db audioware sidechain kompresija video | lesha | Tutorijali | 1 | 04-11-2007 09:02 AM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
Sidechain | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 60 | 30-10-2004 04:20 PM |