|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
koju od ove dve?
micron je hvaljen dosta...više mogućnosti i analogniji zvuk..ali kao loš vocoder. dok microkorga imaju svi...od air.a, beck.a, bjork itd itd preporuke i savjeti dobrodošli. jol tko imao prilike isprobati obje machine? isprobao sam microkorg...ma dobra je to spravica..skroz wicked..nemam baš neke zamjerke.. :/ ili možda netko ima treću opciju? ili da odjebem to i uzmem arp axxe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ja sam bas na netu nesto citao u vezi te dve masine i svi, kao sto ti kazes, vise hvale micron, bolji zvuk, vise mogucnosti, samo sto mu je mana vocoder..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
a vokoder je jedna od funkcija koju mislim dosta koristiti... pa ako je toliko los onda microkorg...
ali opet..mogu pretrpit lošiji vokoder pošto ima puno više funkcija od microkorga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
imas na www.sonicstate.com/synth/index.cfm recenzije, pa uporedi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jesam već...pa sada tražim preporuke iz prve ruke..
![]() ako tko još naiđe neka kaže mišljenje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
micron +ni vokator (koji ako ga malo provalis, veruj mi, odlicno zavrsava posao...plus ima vise mogucnosti nego bilo koji integrisani vocoder)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
microKorg XL | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 04-12-2008 12:23 PM |