| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  22-06-2005, 05:58 PM | #1 | 
| Super Moderator Join Date: Jan 2003 Location: Podgorica 
				 |  Beyerdynamic DT770 pro ili AKG K271s? Mozda AT 

Vec je bilo o ovome ali ajde da cujemo josh misljenja ako ste raspolozeni. Dosta ljudi preferira DT770 zbog detalja, mada i 271s imaju svoje fanove. Iznesite neke utiske vezane za najbolju soluciju za slushke. Takodje su pominjanje i Audio Technica ATHM 40 
				__________________ Oglas: Trazim sekretaricu! Cure iz Flying Cargo YU bice odmah primljenje  http://www.rumski.com | 
|   |   | 
|  23-06-2005, 11:25 PM | #2 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2005 Location: Hr 
				 |   

Imam DT 770 PRO nekih mjesec dana i mogu samo potvrdit da su to slu?alice sa najvi?e detalja i karaktera od svega ?to sam do sad imao prilike ?uti.
		 | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 12:36 AM | #3 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 
				 |   

Ja koristim AT vec godinu i po, ali ne za mix, vec za pevaca ili sviraca i kada na kraju zelim iskontrolisati preko nekog treceg slusanja. Nisam do sada imao nikakvih zamerki, cak sam zadovoljan i stepenom neutralnosti (koliko to slusalice uopste mogu da budu), ali trebalo bi da znas da slusalice stvaraju vestacki privid prostora i nacin na koje one emituju zvuk se ne poklapa sa prirodom percepcije ljudskog uha . Otuda na slusalicama sve zvuci mnogo "vece" i "lepse". Sve su to dobri izbori i samo je pitanje sta ocekujes od njih i koja bi im bila upotreba. Pozdrav | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 12:41 AM | #4 | 
| Vibrator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 
				 |   

AT su odlicne, samo se treba naviknuti na njih posto daju prilicno flat zvuk.. znaci, idealno za proveru (ipak su monitori za mix) a i cena im je odlicna za taj kvalitet zvuka.. | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 12:51 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |   

Ja imam K240m i jako sam zadovoljan. Mada, ne mislim da bi ni ove dve varijante bile losiji izbor. Kod AKG mi se svidja sto je jako lagan i pogodan za duzi rad (ako treba praviti farbe na syntsima za svirku) a i pevacima je OK.

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 01:08 AM | #6 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 
				 |   

E, kad smo kod toga, nisam se ni setio, AT su jos lakse i jos udobnije od svih koje sam do sada koristio jer imaju neku finu mekanu penu i kozu, pa ih i ne osetis. I cene se nisam setio, a ne verujem da je preko 60 evra. | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 08:08 PM | #7 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2003 Location: Srbija 
				 |   

imam ja beyerke i mogu ti reci da sam prezadovoljan... to su ti monitori na usima, jako malo izlazi iz njih (gotovo nista).. jedina zamerka... uzasno su teske i posle par sati rada oce da zaboli glava    | 
|   |   | 
|  24-06-2005, 08:57 PM | #8 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
				 |   Quote: 
 i moje dt109 vrlo malo pustaju vani, ali nakon sat vremena mene vec usi bole. ne zbog glasnoce, vec doslovno, fizicki bole. a slusalice i nisu nesto narocito teske. zato te slusalice drzim za tracking a sebi trazim nesto udobnije  ovaj put se micem od BD-a....mislim uzeti akg 240...moram poslusat negdje razliku izmedju M i DF modela da vidim isplati li se ke?irati vise za DF   | |
|   |   | 
|  24-06-2005, 10:13 PM | #9 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2004 Location: Beograd 
				 |   

Sa Beyerom sam prezadovoljan!
		 | 
|   |   | 
|  25-06-2005, 09:09 PM | #10 | |
| Member Join Date: Apr 2005 Location: Beograd 
				 |   Quote: 
  Ako moze jos neko da kaze neki info o tim sluskama bas me zanimaju i zanima me koji preamp bi isao uz njih ? | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Sennheiser CX 95 ili Beyerdynamic DT 60 Pro | discofilman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 21-04-2009 08:35 PM |