|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Digital Cave priprema studijski hardver s16 (analogno sumiranje):
? 16 simetri?nih mono ulaza sa mogu?no??u isklju?enja sa sabirnice i panoramskim potenciometrom ? pasivna ulazna sekcija ? pasivna panorama ? simetri?na sabirna ?ina sa DC servo poja?ava?em realizovanim bipolarnim diskretnim predstepenom ? DC coupled design - uredjaj bez spreznih kondenzatora ? mogu?nost kaskadnog povezivanja vi?e uredjaja u cilju pove?anja broja ulaza U planu je prvo 16-to kanalna (16->2), a potom i 24-kanalna verzija (24->2). Prvi primerci ?e biti gotovi za 2 meseca. Uredjaj je 3U i bi?e pakovan u tvrdi kofer (umesto u kartonsku ambala?u). Na slici s16 prototip V2.0 ![]()
Digital Cave / Master Acoustics www.ma-pro.com www.alcpro.com www.digital-cave.com Last edited by Digital Cave; 08-11-2005 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Zvuci jako interesantno. Ja sam razmisljao vec da napravim svoju verziju Folcrom-a, sa pasivnim pan-om.
par pitanja: koliki vam je target cijena za 16 odnosno 24 kanalni ? volio bih jos detalja o sumatoru i pretpojacalu. freq. opseg, slew rate, THD, SNR i tako to.. naravno ako ih imate. pasivni pan - ako se ne varam to znaci da nema konstantni level 'preko stereo polja' vec pada na rubovima , ili? kako ste to rijesili ? jedino mi pada na pamet da je centralna pozicija vec atenuirana 3dB , pa ima mjesta do nule za dignuti kad ides u jednu stranu .. ako vec imate pan, dali ce kanal imati i svoj pasivni atenuator - volume kontrolu? to bi bilo fantasticno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Samo malo strpljenja. Svi odgovori su tu, ali kada izbacimo gotov proizvod, dacemo kompletnu specifikaciju... (znam da si ocekivao vise, ali sam siguran da nas razumes).
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
:: Uskoro - UAD Precision Multiband :: | lesha | DSP forum | 4 | 09-10-2005 10:05 PM |