| 
 | |||||||
| Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  26-02-2005, 12:09 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2004 
				 |  -=Vokoder=- 

Trenutno eksperimentisem sa vokoderom i odusevljen sam u koje se sve svrhe moze koristiti. Kako sam sa nekih slika iz tvog studija video da posedujes KORG Vocoder, kazi mi gde si ga koristio i kako? I ako moze neki trik (madjionicarski)      ? 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   | 
|  26-02-2005, 08:45 PM | #2 | 
| Member Join Date: Oct 2003 
				 |   

Da ti preicam o tipovima sa software vocoderima, no sens. Eksperimentisi, pa sta ti se svidi. Uglavnom je pozeljno da ispod ostavis i osnovni vocal da se omeksa pucanje formanata koje ti jeftini vocoderi u glavnom prave. Sto se tice anolognih vocodera, dobar fazon je da ga zavrtis u loop(vratis ga ponovo na sto u drugi kanal) i tu se dozirajuci i razlicito farbajuci kanale desavaju cuda. Treba samo voditi racuna o feedbacku da ne bi sprzio kanal. Znam neke kojima se to desavalo. Ovaj fazon obavezno kontrolisati mono jer praveci loop signal prelazi u kontrafazu. | 
|   | 
|  27-02-2005, 12:41 PM | #3 | 
| Member Join Date: Oct 2003 
				 |   

Pa da. Koji vocoder imas?
		 | 
|   | 
|  28-02-2005, 07:10 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Oct 2004 Location: Serbia 
				 |   

Rekao sam ti da imam TC-Helicon,ali cu na tvoj nagovor da promenim spravicu u SPRAVU

__________________ Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar   | 
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| -=Vokoder=- | ProkDu | Tutorijali | 0 | 11-06-2005 07:23 PM |