|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koliko ti je bitan rad sa ljudima i uopste, da li volis da ti neko bude u studiju dok radis bilo da je kompetentan ili ne (ja recimo ne volim samo kada budzim arr.) i koliko si otvoren za predloge i sugestije ukoliko je odgovor potvrdan? I da naravno, kada radis za druge, koliko uticu svojim idejama na finalni proizvod?
Ili je mozda onaj fazon kada je neko uporan: "brate, stavi ovo, do jaja je".. ti ga satro poslusas i cim ti se ukaze prilika zamenis sa onim sto si vec zamislio, a to "klijent" ni ne primeti vec se odusevi tipa:"jel sam ti rek'o, a ?" ![]() poz! |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bilo je , cega nije. Najvise mrzim kad moram da baronisem u studiju. To mi je katastrofa. Uglavnom se trudim da sam otvoren, da kazem sta mislim. Al' bilo je svega.
U principu ne volim da mi bilo ko sjedi u reziji kad radim nesto kreativno. Cak ni tonac. Volim da imam svoj film. Pogotovo kad radim aranzman. Uglavnom svi imaju komentare, ne iz lose namjere ali dovoljno da te dekoncentrisu. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|