|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
evo nesto sto sam odradio... bice jos nekih dorada i ponovnih snimanja, ali to je uglavnom to...
http://www.streamload.com/purator003/kVu kritike i saveti naravno uvek dobrodosli ![]() poz! a da ... hip hop je u pitanju (na moj nacin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
meni je ovo ... zanimljivo....ali je stvarno ''hip - hop na tvoj nachin'' ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Brate sta da ti kazem sem da sam ODUSEVLJEN!!! Mnogo mi se svidja fazon, i bas ima taj hip-hop groove koji se meni svidja
![]() A ko su MC-evi? Kapiram da si ti jedan? Il gresim? ![]() ![]() Poz!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
nema mene nigde.. inace, to je sve isti lik
![]() ajd malo komentarisite zvuk, to me najvise interesuje... vokal tu i tamo, on ce biti ponovo snimljen sa boljim micom... poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
Aj i ja cu malo, produkcijski mi odgovara, ustvari seda na uvo. Glas je dobar i sv instrumenti samo je subjektivan problem u zanru i objektivan u Srpskom Engleskom
![]() Zanr je retro 90+ -te, malo mi je prazno od sredine nadalje, onaj klavir mi je suv, mozda malo time-a na verbu. Zenski glas je bolji, ali mi je sve nekako bez puno dushe, ovo je subjektivno, inace cista petca. ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Svi se nesto zale na klavir...
![]() Meni se bas svidja taj klavir, bas zato sto je tako "los" ... Mislim da u takvoj pesmi i ne bi odgovarao neki klavir sa 3 DVD-a... Koliko taj klavir svira u pesmi, sasvim je ok. ![]() Ma sve je to subjektivno... Generalno, vec sam ti rekao, zvuk je sasvim OK. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobra pesma ali ono sto mi je odmah zasmetalo je nedovoljno kick-a groova ili cega vec, prosto ne udara me dovoljno. Ovakva muzika zahteva da gruva a tebi je kick ko balon s zeleom sto utice na samu dinamiku pesme koja onda umesto da iskri i skace se malo razvlaci. I zenski vokal (iako nije los) mi je malo neodgovarajuci tj. podseca me uzasno na domacu dens eru.
Sve u svemu sam prijatno iznenadjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
dobro je. gruva. jo? basa i basa da grooooova. klavir ok. lo-fi-drunk-piano
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ridge, slazem se u potpunosti
![]() malo je losije kompresovana u globalu cela drum sekcija i to je i meni zasmetalo sad posle par dana odmora ushesa... a i generalni problem je malo prenatrpan aranzman koji gusi. ma, prvi macici se u vodu bacaju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-He Bazille sneak preview | lesha | Audio Software | 1 | 13-08-2009 02:03 PM |
Preview snimke - konstruktivne komentare trazim | Koshpa | Promocija radova | 10 | 09-10-2007 01:16 PM |
Specijalno - novi lakrdijashi kratak preview | kVu | Promocija radova | 20 | 16-06-2006 09:01 AM |
-=FL Studio 6 preview=- | ProkDu | Audio Software | 2 | 09-08-2005 08:22 PM |