|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovako, mislim nabavit kondenzatorski mic i sad, dilemiram se izmedju Behringer b2 pro (cca 1500 kn, 200 eura) ili rode nt1a (1600 kn, 215 eura)?
i vidim da je nt1 (dakle bez a sufixa) 2200 kn (cca 300 eura)...koja je razlika uopce? vidim jedino da uz nt1 dobijes shock mount i windscreen...a za nt1a to ne spominju... a b2 pro dolazi u kofericu isto sa shock mountom i windscreenom zanima me sta kazu ljudi koji su dosli u doticaj sa tim mikrofonima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kome sad vjerovat ![]() no, enivej, zanima me sta ljudi kazu o nt1a...mogao bi njega ubost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
-uzmi NT1A
zaboravi Behringer. nebi ulazio u detalje.. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() zahvaljujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
slazem se s Clusterom - Rode NT1a!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Rode NT1a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Rode svakako, jer kod Behringera nema detalja....
Mada, sta koristis kao mic preamp? Mozda bi mogao da razmislis o nekoj Audio Technica varijanti? Za cega ti treba mic? Od toga zavisi treba li ti tube ili tranzistor varijanta kondenzatorskog mica
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() za miksere, ajde, nisu najbolji ali ima puno gorih... ali patchbayeve ![]() jackovi sa zicom izmedju ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() bas gledam izbor Quote:
lampe ne mogu priustiti....jos ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Donekle vezano za ovu temu, vidim da svi napolju hvale C1 Studio Projects Mikrofon koji je koliko sam shvatio kopija Nojmanove 87-ice? ?ak ga mnogo vi?e pominju nego Behringerove mikrofone, ima li ga neko od vas ili ga je probao, tu je negde po ceni? Hteo bih i ja da uzmem jedan jeftin majk za po ku?i.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |