|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Trebalo bi da instaliram Vistu na novom racunaru sa dual core procesorom, pa me interesuje da li ce Reason, Cubase sx2, Sound Forge i ostali muzicki programi raditi u ovom operativnom sistemu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
imaces problema sigurno , driveri su cudo kada se menja os ! ja ti ne bi savetovao da stavljas vistu ! ostani na xp-u jos jedno izvesno vreme ! barem dok ne dodje ( vista ) do jedno service pack 2 dopune !
ja sam na xp-u i ni ne pomisljam na vistu ! lepa je i to ali nema potrebe za nas muzicare ... pozdrav ...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ali sto onda uzimati 64-bitne procesore, kada Windows to ne moze iskoristiti? Zbog toga sam mislio Vistu, a izgled-nebitna stvar, bitno mi je da radi bolje (u smislu da mi Cubase ne stuca i koci i sl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja sam kod devojke instalirao vistu,nuendo 3,saundforge,i sve sto sam imao od plagova......radio je bez ikakvog problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
mozda ti se poklopilo s driverima, al inace je pakao..
nekoc sam se igrao sa win x64... pa to je bila pandorina kutija prije instaliravanja viste bi prvo provjerio dal su svi proizvodjaci izdali drivere za hardware koji koristim, i to ne mislim na razne beta, alfa vec omega drivere ![]() Last edited by nunuk_t2L; 22-09-2007 at 02:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Jel si instalirao Vistu 64 bita?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Bilo bi izuzetno korisno za sve nas da navedes tacnu konfiguraciju kompa (mislim na koriscen hardver u kompu), i verzije koriscenih drajvera. Ako neko u buducnosti hoce da koristi Vistu mnogo bi pomogao radi sklapanja stabilne masine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW XP vs. DAW Vista / Nuendo 3 & Cubase 4 | SHIVA | Audio Software | 1 | 01-10-2007 04:36 PM |