|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...znas i sam da su monitori strav navike... ja sam na njih navikao.. cesto sam tamo na kafi i kad ne radim nista pa slusam cesto... sve gore je super.. frka nastaje ispod 100 hz ali ne zbog JBL nego zbor lose sobe... Moguce da te nisu dojmili, par puta Nesa Japanac dodje kod Pedje pa krene da igra Tetris sa grafickim ekvilajzerom od JBL pa ko zna koju si postavku EQ cuo kod Pedje... Sad je sve flat. To su odlicni zvucnici veruj mi. Ja ne volim JBL i izbegavam ga generalno, ali oni su stvarno medenjaci... zaljubio sam se jos pre 6 godina u njih.. par puta su sprzeni, premotavani, kazem ko zna u kojoj si ih fazi slusao... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Ja gde god sam bio na masteringu (na primer) uvek sve ide kroz hardwerski lanac...
compressori, eq itd...NIKO nije koristio plug ins... Ima tu puno onoga "nema udarca i snage bez hardwera.." slazem se. U nekim stvarima tu su jos uvek bolji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kazem opet , ako ste zadovoljni samo napred !!!! Zelim vam da napravite album za primer !!!! Pozdrav Last edited by Max; 27-08-2006 at 06:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nema veze , neka ljudi rade i zelim im odlican album . Sa druge strane , Pedja , Picuka , Pancevac i Buga su mi odlicni drugari , Peru solidno poznajem , tako da sam hteo savetom da im napravim dobro , jer sam ovu pricu precesto cuo ..... naravno da svojim drugarima najvize zelim da urade dobar album inace se ne bih ni oglasavo .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
...eve ga...
prva faza je gotova. Za Sabijev dupli CD (23 pesme) su za sad snimljeni bubanj, bas, klavijature, gitare i Sabanov glas. i to za sve pesme. Faza 2 je da se dalje rade cimbalo, brass, woodwinds, strig quartet, bandoneon i solo violine. S obzirom da i dalje sporo ide oko gradnje naseg studija (mislim radovi su stvarno pri kraju, ali opet smo u tajmingu zbog izdanja diska) moramo da zurimo. Nastavljamo od ponedeljka da snimamo kod Pedje, pa ako se studio ne zavrsi do 10. oktobra, onda verovatno treba da mixamo u Barbi. Sve ono, plus bi ja doneo nas kompletan outboard (od glave visak ne boli ![]() ...eto to je stanje za sada. Inace je potpuno transparentno i siroko usnimljeno, ko god moze da dodje do spensa, moze da poslusa... Bass guitar je fenomenalan kroz Manley Voxbox, timpani su ispali preterano (Focusrite Red 1 x2 sa Sennheiser MD421) ... dobro, stimali smo ih sat vremena, vredelo je ![]() ...RADAR konvertori fino rade, sve je radjeno na 44.1, 24 bit... ...Shaban Neumann U87 u SSL G series preamp / EQ / comp... grande... ubedljivo mu najbolje radi. ...stay tuned, javljam dalje ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
znaci sudeci po svemu , sprema nam se najbolje zvuceci album ove godine
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Sala naravno... Shabija neznam licno, ma da smo se vise puta sreli, ali sam se naslusao tzv. urbanih legendi o njemu... ima ih dovoljno da se izda podeblja knjiga ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() naravno .... dok nas nije uhvatio RADAR !!! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
eeee ...... a sad ozbiljno ...... kakav ce biti album ..... neki experiment ili klasicni narodnjak ?????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|