|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]()
Za ovo ce neko krivicno odgovarati nadam se...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() TO je moj potpis, on uvek stoji kad napravim neki post ... ispalo je tragikomicno. Elem, namerno sam odabrao izraz SROLJALA. Jebeni uzas. Srecom pa ona devojka iz Mistake Mistake nije gore prosla, i srecom nije koncert krenuo. Mogao je neko da pogine zbog necije kurcobolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Strasno je to sto se desilo.. O mogucim posledicama necu ni da mislim.. Sad ce se ljudi bojati da nastupaju kod nas.. U svakom slucaju treba papreno kazniti odgovorne.. Ovo se ne sme ponoviti.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Kazna nece sprati ljagu sa organizatora i tehnicke podrske. Zbog neodgovornih pojedinaca se uvek u zivotu gube glave i ispastaju nevini.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Na zalost, i poljoprivreda je SROLJANA, mozda cak gore od Skajeve bine...
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
meni se desilo u nishu da (osim losheg ozvuchenja i monitora koji nisu radili) mi mikrofonski kabl bude dugachak 4 metra. bezichni mikrofon na festivalu na tvrdjavi? ko je chuo za to? pa mi nisu upalili drugi koji je imao duzi kabl, a drugar i ja smo molili tamo sa bine da nam upale mikrofone i dignu matrice u monitorima.. naravno nishta od toga. da bi se nakon toga car iz sky musica popeo u sred nasheg nastupa na binu i stao do nas u sred pesme i mene uhvatio za rame u fazonu koji je problem. chini mi se da je bio i pijan. ja mu rekoh shta je problem i on se okrenuo i otishao a nishta nije ni rekao.. nakon toga, 2 pesme kasnije je dva puta glasnije od svega odjeknulo tvrdjavom "mozete uzeti drugi mikrofon". ali bukvalno dva puta glasnije od nashe muzike. onda sam ih preklinjao da pojachaju monitoring ali nishta od toga.. na svu srecu nisam pevao, ali sam repovao u 16tinama u jednoj pesmi, a raditi to i slushati odjek od muzike je malo zahtevno. pogotovo ako ste prikucani za jedno parche bine jer vam je kabl 4 metra (poshto su upalili samo jedan mikrofon sa duzim kablom koji je drugar uzeo) ne znam otkud sky music u nishu, ali znam da su mi unishtili nastup. sa druge strane, pojavili su se neki novi.. pokushavaju sad da se proguraju (ne mogu da se setim kako se zove firma) i radili su Gru(d)vanje festival u skcu u beogradu. zvuk 5+ svetlo 5+ uchtivost i profesionalizam 5+ a tad smo imali i pevachicu, da nije bilo njih ne bi bilo nishta od ovoga verovatno neko zna kako se zovu, mislim da nisu iz beograda. rade odlichno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
nisu novi, na grudvanju ti je bio Sale iz Zrenjanina, sa svojim EAW sistemom. Imaš i Chameleon koji sarađuje sa njima, imaju odličan razglas. A što se ljubaznosti i kooperativnosti tiče, tu se ipak moraš uvek oslanjati na svog čoveka koji se pegla sa njima, jer ćeš najebati nekad i kod najvećih i najboljih firmi, ako im se zalomi loš dan i napeta situacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Pro?log leta je u Loznici bio Noise Fest sa odličnim ozvučenjem i binom iz Zrenjanina (ne znam da li je ba? taj Sale ili neko drugi). Pravo je zadovoljstvo svirati u takvim uslovima.
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Jedan polu-crnjak - konacno poruka DJevima 'odozgo'......
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|