|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kako da sam napravim vst instrument, da recimo snimim neki zvuk iz prirode ili moj glas, pa da ga posle ubacim kao instrument da moze da se svira. To sam inace video u filmu Chain reaction (Lancana reakcija) sa Kijanu Rivsom
![]() Zanima me ovo jer hocu da malo "muljam" svoj glas kroz komp. Pozdrav.
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
pa za to sluzi sampler.
snimi glas i ucitaj ga u bilo koji sampler. ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Bacio sam pogled na naslove u Cubase knjizi, ali posto nisam nasao nesto sto bi zvucalo kao opis kako se ovo radi, evo da pitam, kako to da uradim. Kratko uputstvo ako moze.
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() http://www.synthedit.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Meni je to bas fino. Zamisli da bez mnogo buke improvizujes zvuk kao da skaces komsiji na glavu, mislim lupas mu u radjator, zidove i sl. a za sva to koristis jedan sempl ili da napravis vanzemaljski glas za neku melodiju i sl. Evo skidam ovaj synthedit. Valjda cu se snaci. Znaci snimim glas, jel moze audio, pa ga ucitam u Cubase i sviram. Ali dal ce moci audio jer ja nemam MIDI glas ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ma moze. Kad napravis tu svoju zajebanciju to se ponasa kao bilo koji VST instrument.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Mislis audio snimak moze da se ponasa kao vst. Jos mi samo reci kako da ga importujem kao vst u Cubase i probacu pa sta bude.
Hvala za pomoc.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
difuzori - shema za pravljenje | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 114 | 23-04-2009 10:01 PM |
Super fotke - pravljenje preterivackog studija | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 09-04-2009 10:31 PM |
Pravljenje Karaoka od Midi fajlova! | Mogli | Tutorijali | 1 | 27-12-2005 12:34 AM |
Pravljenje farbi za Korg Triton seriju | darkstar | Tutorijali | 7 | 15-12-2005 01:09 AM |
iznajmljivanje instrumenata | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 03:58 PM |