|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Nedavno sam nabavio brdo softwera sa farbama (Atmosphere, Absynth, itd) i jedino mi jo? treba dobar drum softver... neki koji ima bogatu ponudu zvukova, posebice kikova, dobo?a, tomova i ?inela... I da ima bogate mogu?nosti editiranja gotovih zvukova. ?ta preporu?ujete?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Oprosti, mislio sam da ovo spada pod tutorijale... I hvala za preporuku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A na koliko diskova staje doticna bubnjarska kolkcija i da li mi je AMD 2500+ Barton core sa dva puta 256 RAMa dovoljno da bi je pokrenuo?
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da li bolje zvuci od Battery-jevog Studio drums-a?
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Preporu?ene softvere nisam uspio nabaviti do dalnjeg ali sam danas nabavio Artist Drums. Kakav je on u usporedbi sa BFD i DFH, kao i sa batery?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Artist Drums je malo, onako, procesovan bubanj.. Vec u samim semplovima je ubacen po koji EQ i compresor, za razliku od DFH i BFD koji su totalno "suvi", pa ih moras farbati... :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Instalirao sam Artista i mogu re?i da je super (bar za moj ukus). Veoma lak je za rad, i kad u sonaru razdijelim elemente njegovog bubnja po trakama, tamo ih putem kontrolera veoma lako farbam po svom meraku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
gde da nabavim drajvere za LUNU | Insomnia Studios | Computer Hardware | 3 | 30-06-2009 10:56 PM |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Software koji cita SDII file-ove? | Goran | Audio Software | 7 | 12-09-2005 03:19 PM |
Za sve koji zele drum modul | Klarinetista | Audio Software | 8 | 20-01-2005 09:20 AM |