|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Moze mala pomoc. Rece mi Purator da u bg-u mogu da kupim M-adudio Radium61 midi keyboard u nekoj prodavnici, ali ne znam mogu li naci Terattec PHASE 22 ili 28. Planiram da dodjem i kupim to pa da pocnem nesto ozbiljno sa muzikom.
Usput. Puratore, kako se bese zove ona radnja gde ima M-audio Radium61.
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
prodavnica se zove Lyra Style
http://www.lyrastyle.co.yu/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa Nixy, odsek ove firme (Lyra Style) imas i u Nisu!
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
O AVaX. Vratio si se
![]() ![]() Samo ovde nigde ne pise cena. Moracu licno da im pisem. Ne mogu da se odlucim izmedju dole navedenih zvucnih kartica jer nemam pojma o njima pa bih zamolio za vas savet M-AUDIO -delta 1010 -delta 1010lt -delta410 -OmniStudio -Delta 66 -Audiophile -revolution 7.1 -SonicaTheatre Valja li neka ili da trazim Terattec PHASE 22.
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Delta 1010 i 1010lt su ti karte sa puno ulaza/izlaza sto pretpostavljam da tebi ne trebam. isto vazi i za Deltu 66... od navedenih najbolji izbor za nekoga ko tek pocinje da se bavi ovim je Audiophile koga mozes naci za nesto vise od 150 evra... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Radium 61 cak nema velocity,uzmi evolution mk461c.
Sto se tice kartice,Purator ti je dobro rekao,uzmi m audio audiophila mada jos razmotri i emu 1212m.Veruj mi,istrazivao sam na internetu koji je najbolji kontroler za te pare i dosao sam na zakljucak da je u toj klasi definitivno najbolji evolution mk 461c.Edirolove dirke i knobovi kao da su sastavni deo neke igracke a ne kontrolera,radium nema velocity,a evolution ima najvise kontrola,najfinije dirke i jos je metaliziran,a cak je jeftiniji od prethodna dva navedena.Cena mu je 235 EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Radium je 200? mada ako nema velocity onda je to velika mana. Velocity je ono na udarac dirke da daje jaci i slablji ton kao kod klavira. To moze valjda da se ukljucuje i iskljucuje po zelji. Interesuje me zbog pravljenja ritma, jer kao sto rece Purator, smetace velocity tako da je pozeljno da moze da se iskljucuje.
Ja sam odvojio 400? za klavijature i zvucnu i sve u tom rangu mogu da kupim, samo da li cu naci te klavijature to je problem. Ima li jos neko neki predlog. A taman sam naso radium, sto mi niste ranije rekli da nema velocity ![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Veruj mi da je evolution mk461c sa audiophilom 2496 najbolja moguca solucija koja postoji i ti se uklapas u nju sa 400 EUR.mk461 c ne samo da ima velocity,nego i 10 velocity krivina,12 potenciometara, 9 slajdera, a sa leve strane imas tzv. entry pad za lako podesavanje preseta.Povezes ga preko usb-a i on vec radi.Ja cu ga takodje uzeti.Imaju ga u skymusicu samo neznam koliko kosta.Ako saznas javi mi.
P.S Da li imas Zoolook od Jarre-a.Ako imas poslusaj 4 kompoziciju tj. wooloomooloo na 2:22 do 2:25 i reci mi da li cujes nesto na srpskom jeziku(ja znam sta je ,a ti treba da mi to afirmises)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
A dal to ima sigurno u Skmusic. Postaje smorno vise da jurim tamo ovamo. U ovim muzickim radnjama u Nisu sve mrzi da se potrude za nesto sto je manje ispod 1000?. Sto ja to ne volim. Ako je prodavac treba da bude usluzan za sve, a ne samo od onoga od cega ima najvecu korist.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Zna li netko mozda koja je razlika izmedju Terattec PHASE 22 i Audiophile 2496?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|