Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2007, 06:35 AM   #1
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Default Pogledajte

Ni lepsi sajt, ni veca imena klijenata

www.sterling-sound.com
sRce is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2007, 10:51 AM   #2
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Pogledajte

O impresivnosti klijentele ne vrijedi diskutirati, ali ima puuuuuno ljepshih sajtova.

Npr. http://www.2advanced.com/

Obavezno malo proklikti izbornicima i sekciji "portfolio" kao i kroz stare verzije sajta. Ovo je verzija 5, meni je osobno verzija 3 i ljepsha od aktualne.
Old 13-03-2007, 06:35 PM   #3
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Sterling sound - stvarno super izgleda web site! Nagledao sam se milion sajtova....
Ima "wow" faktor. Mega fore - koje nisam video do sad.
o klijentima i opremi nema svrhe pricati, web design - SUPER!!

Onaj drugi, ok, lepi crtezi, ali nista posebno.....nema "wow" za mene....

dajte jos ako ima nesto (al samo ako je mega!)
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2007, 07:15 PM   #4
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

protrcavajuci kroz sajt sterling studia naletim na info da sexa aleksic tamo snima i da dolazi iz SPANIJE kod Tom Coyne-a...

btw sajt je AU!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2007, 11:53 PM   #5
cAAc
Banned

http://www.amontobin.com

i naravno procitajte

http://www.amontobin.com/field/
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 02:26 AM   #6
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Onaj drugi, ok, lepi crtezi, ali nista posebno.....nema "wow" za mene....

dajte jos ako ima nesto (al samo ako je mega!)
Pod "mega" mislish na neshto shto che se tebi osobno svidjet, a to je dosta teshko za procjenit. Ti zapravo komentirash iskljuchivo vizualni dojam, a web dizajn je puno vishe od toga. Ovaj sajt ima brdo CD cover-a i gotovo nikakvu drugu informaciju. Listanje CD-eva je fora napravljeno, ali ta "fora" te zapravo tjera da pregledash sve naslove umjesto da samo s popisa odaberesh ono shto te zanima. Fora s "letechim" CD-ima je remek djelo propagande, a dizajn je da izvinesh zakurac.
Dizajner je samo umetnuo postojeche omote za CD-e na vrlo nenametljivu podlogu kako bi zadrzhao fokus na proizvode.

Sajt koji sam linkao je napravljen kao reklama za tvrtku koja se bavi web dizajnom. Impresivan ali bez naglaska na bilo kakav proizvod... zato sam rekao da pogledate "portfolio". Oni su radili sajtove za Oakley, Ford i mnoooooge druge.

Zapravo sam samo htio indirektno sugerirat da brkate propagandu i dizajn.
Old 14-03-2007, 06:31 AM   #7
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Stvarno bre Seka Aleksic !!! Boze, boze doziveli smo da narodnjaci rade mastering u New York. E da mu j...m m.ter. Nego dobro sto pise da je from Spain...
sRce is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 09:55 AM   #8
Color
Senior Member

Color's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Pod "mega" mislish na neshto shto che se tebi osobno svidjet, a to je dosta teshko za procjenit. Ti zapravo komentirash iskljuchivo vizualni dojam, a web dizajn je puno vishe od toga. Ovaj sajt ima brdo CD cover-a i gotovo nikakvu drugu informaciju. Listanje CD-eva je fora napravljeno, ali ta "fora" te zapravo tjera da pregledash sve naslove umjesto da samo s popisa odaberesh ono shto te zanima. Fora s "letechim" CD-ima je remek djelo propagande, a dizajn je da izvinesh zakurac.
Dizajner je samo umetnuo postojeche omote za CD-e na vrlo nenametljivu podlogu kako bi zadrzhao fokus na proizvode.

Sajt koji sam linkao je napravljen kao reklama za tvrtku koja se bavi web dizajnom. Impresivan ali bez naglaska na bilo kakav proizvod... zato sam rekao da pogledate "portfolio". Oni su radili sajtove za Oakley, Ford i mnoooooge druge.

Zapravo sam samo htio indirektno sugerirat da brkate propagandu i dizajn.
Shiva,
pogledaj malo bolje sajt preko kojeg si povrsno preleteo, misleci da sajt samo propagira CD covere... Za razliku od sajta koji si linkovao, sajt www.sterling-sound.com je vrlo pregledno napravljen, tako da se na njemu moze snaci i obican korisnik interneta i brzo doci do informacija koje su mu potrebne, dok sajt koji si linkovao, izgleda stvarno bruka, ali mi nije uopste praktican i pregledan... Vise me podseca na igricu, a za mene posao nije igrica! Jednostavno ne volim da gubim vreme na komplikovanim sajtovima. Druga stvar, muziku sam odmah iskljucio, licno ne volim sajtove sa muzikom, a njihova mi je jos i zesce dosadna.

U svakom slucaju, odvojio sam malo vremena, dok boje i graficki dizajn sajta nisu poceli da me smaraju..

Last edited by Color; 14-03-2007 at 10:03 AM.
Color is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 11:19 AM   #9
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Quote:
Originally Posted by srce View Post
Stvarno bre Seka Aleksic !!! Boze, boze doziveli smo da narodnjaci rade mastering u New York. E da mu j...m m.ter. Nego dobro sto pise da je from Spain...
Svako ko moze da radi i plati ima pravo na to. Hocu da kazem da u zadnjih nekoliko godina narodnjaci ulazu mnogo vise para u sebe, shvatili su da je sve to jedan veliki biznis...i to im se isplatilo...

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 12:29 PM   #10
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Color View Post
Shiva,
pogledaj malo bolje sajt preko kojeg si povrsno preleteo, misleci da sajt samo propagira CD covere...
Rekao sam da se dizajn svodi na "izljetanje" vech postojechih CD covera, a sajt propagira uslugu... to je jasno!

Quote:
sajt je vrlo pregledno napravljen, tako da se na njemu moze snaci i obican korisnik interneta
Pod obichan korisnik mislish na ljude koi internet koriste za ICQ chat i flash igrice ili...?

Quote:
dok sajt koji si linkovao, izgleda stvarno bruka, ali mi nije uopste praktican i pregledan...
... a pregledan je onaj sajt koi na sredini ekrana ima jednu informaciju tako da te ne zamara s previshe podataka odjednom... zar ne?

Da se ne udubimo bez potrebe... super je dizajn, taman kako treba bit da i druge Seke Aleksic postanu klijenti kad vide kako njen CD cover "leti" rame uz rame sa "smrznutom" Madonnom
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules