|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
O impresivnosti klijentele ne vrijedi diskutirati, ali ima puuuuuno ljepshih sajtova.
Npr. http://www.2advanced.com/ Obavezno malo proklikti izbornicima i sekciji "portfolio" kao i kroz stare verzije sajta. Ovo je verzija 5, meni je osobno verzija 3 i ljepsha od aktualne.
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Sterling sound - stvarno super izgleda web site! Nagledao sam se milion sajtova....
Ima "wow" faktor. Mega fore - koje nisam video do sad. o klijentima i opremi nema svrhe pricati, web design - SUPER!! Onaj drugi, ok, lepi crtezi, ali nista posebno.....nema "wow" za mene.... dajte jos ako ima nesto (al samo ako je mega!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
protrcavajuci kroz sajt sterling studia naletim na info da sexa aleksic tamo snima i da dolazi iz SPANIJE
![]() ![]() ![]() btw sajt je AU! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Dizajner je samo umetnuo postojeche omote za CD-e na vrlo nenametljivu podlogu kako bi zadrzhao fokus na proizvode. Sajt koji sam linkao je napravljen kao reklama za tvrtku koja se bavi web dizajnom. Impresivan ali bez naglaska na bilo kakav proizvod... zato sam rekao da pogledate "portfolio". Oni su radili sajtove za Oakley, Ford i mnoooooge druge. Zapravo sam samo htio indirektno sugerirat da brkate propagandu i dizajn.
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno bre Seka Aleksic !!! Boze, boze doziveli smo da narodnjaci rade mastering u New York. E da mu j...m m.ter. Nego dobro sto pise da je from Spain...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pogledaj malo bolje sajt preko kojeg si povrsno preleteo, misleci da sajt samo propagira CD covere... Za razliku od sajta koji si linkovao, sajt www.sterling-sound.com je vrlo pregledno napravljen, tako da se na njemu moze snaci i obican korisnik interneta i brzo doci do informacija koje su mu potrebne, dok sajt koji si linkovao, izgleda stvarno bruka, ali mi nije uopste praktican i pregledan... Vise me podseca na igricu, a za mene posao nije igrica! Jednostavno ne volim da gubim vreme na komplikovanim sajtovima. Druga stvar, muziku sam odmah iskljucio, licno ne volim sajtove sa muzikom, a njihova mi je jos i zesce dosadna. U svakom slucaju, odvojio sam malo vremena, dok boje i graficki dizajn sajta nisu poceli da me smaraju.. Last edited by Color; 14-03-2007 at 10:03 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Svako ko moze da radi i plati ima pravo na to. Hocu da kazem da u zadnjih nekoliko godina narodnjaci ulazu mnogo vise para u sebe, shvatili su da je sve to jedan veliki biznis...i to im se isplatilo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Da se ne udubimo bez potrebe... super je dizajn, taman kako treba bit da i druge Seke Aleksic postanu klijenti kad vide kako njen CD cover "leti" rame uz rame sa "smrznutom" Madonnom ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Realnost = Pogledajte | DzoniPFC | Pricaonica | 1 | 15-06-2009 08:46 PM |
pogledajte, obavezno | balthazaar | Razno | 7 | 28-04-2009 10:33 PM |
Pogledajte ovo... | dlukace | Razno | 2 | 28-04-2009 10:08 PM |