|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jel mogu?e da Cubase SX 2 radi samo u XP ? Naime ne mogu da ga instaliram u 98 SE. Ne rastaje mi se od 98-mice, jer ka?u da je najstabilnija .Isto tako , ne mislim da je pametno instalirati oba operativna sistema i XP i 98-micu.
Odli?no mi radi SX 1. u 98-mici. Imali ko kakva iskustva po ovom pitanju ? Veeeeeeeliki pozdrav svima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Cubase sx 2.0 nije predvidjen za 98 niukom slucaju moraces se oprostiti od w-98
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
2. Probaj u SX 1. (pod win98) sledece: F7--> Tape simulator (nemam sad trenutno SX pred sobom) , otvori ga, a zatim aktiviraj i deaktiviraj nekoliko puta isti , pa javi kakve anomalije vidis sa grafikom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
SX i 98-mica...........???Kad bi to bilo i moguce nikad nebi mogao instalirat XPhraze. Po meni jedan vrlo vrlo dobar VSTi. On bez XP-a ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
meni je xp puno stabilniji nego win98.
takodjer, xp omogucava puno bolju optimalizaciju pa su i performanse bolje. neznan kako je win2000 napravljen i nisam nikad radio u njemu, ali vrteci se po raznim forumima dosao sam do zakjucka da ljudi najmanje problema imaju sa xp-om, pa ga zato najvise i koriste u ovom poslu.
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Ja sam svojevremeno radio u 98 Lite ali se vremenom prevazislo (dobro i stabilno je radila dok sam koristio CubaseVST) ali prelaskom na XP sve se promenilo.Stabilnost kao prva se pokazala nepremostivom iako mogu slobodno reci da je 2000-rka mnogo stabilan sistem i nikakvih ali nikakvih problema nemam sa njom...XP je odlican za optimizaciju ali se ne treba preterati sa optimizacijom
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Hvala vam , momci na podarenom iskustvu ! Definitivno ste me ubijedili , idem na XP , a od 98-mice ?u se oprostiti! Vjerovatno ?u za koji dan misliti , kog sam vraga dosad ?ekao ?
Svima pozdravi iz maglovite Bijeljine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Probaj da nadjes XP sa integrisanim Service Packom1. Valjace ti ako krenes da instaliras buduce Windows upgrade (Service Pack 1 kao ni ostali Windows updati nece da se instaliraju na tzv. Devil's own kopiju (ser.No FCKGW-RHQQ2...) -to ti je verzije koju je MaliMeki izbacio mjesec dana prije zvanicne pojave XP-a da bi pohvatao pirateriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ja i dan danas radim na tu verziju i radim update normalno samo treba promjeniti serijal.
![]() |
#10 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |