|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo jedne stvari koju sam iskopao iz rusevina starih bekapova i ostalih cuda
![]() Sta jos reci, poslusajte. Stvar je stara 2 god. Dobrodosao je svaki komentar! Ko jos zna kako otvoriti portal za putovanje kroz hiperprostor??? ![]() http://www.streamload.com/purator003/nesbo/
![]() |
#2 |
Member
|
![]() ![]() Hvala na komentarima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdravljam celu ekipu, posto je ovo moj posledni post! Evo stezu mi se zubi koliko sam ozbiljan, a ustvari niko me nije shvatio za ozbiljno sve ovo vreme. Zato cu od sad samo ponekad da procitam ono sto me zanima, ako dozvoljavate, naravno... ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Zasto? Zato sto ja na ovom forumu ne postujem iz zezanja ili bilo cega drugog, sem da naucim nesto ili da pokusam nekoga necemu da naucim. Necemu vezano za tematiku foruma, naravno.
E sad, svi mi dobro znamo zasto nase radove postavljamo pod "promocija radova", i kad ih postavimo ocekujemo komentare drugih clanova ovog velikog (i sa moje strane mnogo puta hvaljenog) foruma. Ova pesma, koja mozda samo meni moze da predstavlja "nesto", koja mozda ne lici ninasta, a kamoli na muziku, koja je ovakva ili onakva, nadam se da zasluzuje komentar bilo kakve vrste. Zato se i nasla ovde u ovom delu foruma. Ali posle 30 sati ja pogledam moju temu: "pogledano 35, odgovori 1"... hhhhhhmmmmmmmmmmmmm Mozda samo previse dramim, tacno je to za nestrpljenje i nervozu pred NG, ali...... "Hyperspace Drive" za mene licno predstavlja nesto mnogo vise nego sto ostali mogu i da zamisle, bukvalno korak u "ovaj" svet (produkcije, tehnike, zvuka......), tako da sam posle 30 sati cekanja na bar jedan komentar stvarno ostao razocaran ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Matori, nemoj da si toliko psy
![]() Evo skidam veceras i dobijas komentar. Jbg znas da si mi obecao da mi saljes tvoje stvari na CD-u. 8) To cekam i dalje sa strpljenjem naravno, ali nemoj to poslednji post. Kazi nesto kao "necu vise da postujem" __________________________________________________ ________________________________________ " al' necu ni manje" ![]()
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
naravno da zasluzuje komentar, i to ozbiljan. Sto se mene tice, dobices ga veceras.... No hard feelings
![]() Moras da to vidis i iz drugog ugla: pesma je preko 10MB. Jako malo ljudi ima nesto vise od modemske veze sa internetom, a uz to i radni dan je. Ima clanova koji se vikendom javljaju jer su radnim danima zauzeti, veruj mi. Reci ce "uh.... 10MB" a ti si to protumacio "uh.... nESbo". ako pratis statistiku, videces da odgovori u forumu "Promocija radova" su najsporiji. Ljudi prvo biraju trenutak kada mogu da skinu 10MB, a potom ne mogu odmah da daju odgovor, jer moraju da poslusaju, analiziraju... Zbog toga bi trebao da budes srecan a ne tuzan: tudje radove niko ne shvata olako, vec im posveti vreme... razmislja sta ce odgovoriti.... Znaci, odgovori su ozbiljni....... a za to je stvarno potrebno vreme. To je kompliment, zar ne? ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja sam na netu posle 22h! Meni su se ljudi javili posle par dana! Ne sekiraj se, samo ce da stizu komentari!
Ja cu da je svucem veceras dok citam postove, nego 10 mega nije mala stvar! Ja sm podigao jos 4 stvari nove i sve sam ih sasekao na 3 minuta da bude oko 3 maga svaka! Cujemo se!
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Danas sam je skinuo i preslusao dva puta da skontam koliko sta valja i nevalja meni naravno.
Pocetak ti je odlican i bezrazlozno si produzio pesmu toliko koliko traje, vidi se da nisi imao ideja za dalje pa ispada odjednom kao da je neka druga pesma od polovine i nema onog toka koji je potreban u Psy trance-u. Imas deformaciju kao i ja sto sam imao jedan period, odlican pocetak i onda blokada, kako i sta dalje(mozda gresim ali tako vidim tj. cujem. Sto se kvaliteta zvukova tice na dosta mesta ti se cuje 16 bitni filter na kojem se cuje kako se zavrce svaki podeok, nema onog tecnog cutoff-a. Kick mi je dobar ali zbog duzine pesme je nekako dosadan kasnije i to je jos jedan razlog zasto da skratis pesmu. Panovanje je brzo i efektno i to mi se svidja kao i swish i swosh efekti. Uglavnom ocena od 1 do 10 , 7 od mene
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Skinuo sam H-Space i My Wind, na trecoj mi je pukao download na 71%.
Kazi mi jel to neka podvrsta trancea sto sviras? Setio sam se Renegade Sound Wave koji su mi se svojevremeno dopadali. Ali moram da priznam da sam skroz ispao iz tog fazona pa i ne mogu nesto pametno da ti kazem! Samo radi!!!!!!! Sto se tice produkcije, ima ovde iskusnijih pa ce ti valjda reci sta ko misli ali mislim da trebas da napises u kojoj je to fazi rada, posto ako nesto drasticno odskace po jacini ili frekvenciji a ti si pri kraju, to je za komentar, ali ako si ti u ranoj fazi, sto ja usled zanra ne mogu da zakljucim, nema svrhe da se nesto komentarise ako ces ti vise puta sve da menjas, ne? I jos jednom, samo radi i nadji ljude koji to slusaju pa ce ti reci dali ih to lozi na djusku sto je za taj pravac najvaznije! Pozdravchina!
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Ja bih pohvalio Hyperspace Drive. Evo razlog: slusam drugu vrstu muzike, i samim tim sam zeleo da pred monitorima analiziram... mada, narezao sam je na CD i preneo na HI-FI sistem i slusao je kao da sam u diskoteci. Mene je pokrenula... cak mi se svidelo ono sto je Eon zamerio. Sa druge strane, Eon je u pravu: nema tecnog cutoff-a, ali ima dobrog pan-a. Ako si u mogucnosti, pokusaj da je preslusas i na sto starijem TV.. on ce ti sam reci gde su jos greske u mix-u.
Spojeve 2 paterna ili 2 loopa maskiraj novim zvukom, jer se oseti na par mesta da nisu celina... treba im tecnosti.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio nESbo | nESbo | Dizajn i konstrukcija studija | 17 | 18-05-2009 12:10 PM |
Nesbo | puRe | Promocija radova | 6 | 04-10-2004 07:59 AM |