Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2003, 07:27 PM   #1
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Default Sve O Njoj (kVu)

Evo linka:
http://www.streamload.com/purator003/kVu/
chekirajte pesmu, pa gore download.

Ocekujem obracanje autora
Old 13-09-2003, 03:30 AM   #2
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Ocekujem obracanje autora
KHM KHM KHM... ovaj KHM KHM KHM, lejdiz end dzhentlmenke, cekanje je zavrsheno. ONA je doshla, pesma puna preokreta, puna metafora, sa fenomenalnom muzikom i zvukom kakvi na ovim prostorima jos nisu vidjeni. Idealan sklop kvaliutetnog i komercijalnog...

Salim se, na pogresnom mestu sam opisao rad... pa da paste-ujem deo

stvar je uradjena za sat vremena (od ideje do mastera), zvuk nije los, mada gitara malo zvechi (vredi nekih 50 evrica), ali generalno mislim da zvuci bolje od svega sto je uploadovano ovde... Akusticna stvar (sa malo bolesnim textom i vokalima) sa pridodatim efektima, SVE odsvirano (malo gudaci na kraju zvuce bezveze zbog toga, tj. naglo se prekidaju), nista crtano, ritam i solo gitara (koja zvuci kao buzuki) su ISTE, ali ova druga je "ofarbana"... Na kraju je ispalo tako kako je ispalo. To sam poklonio svojim "klijentima" kao bonus track (bas sam ja dobra dusha)

Grupa se zove Euforija, pevac je uros, text su oni napisali, a moja malenkost je uradila sav preostali posao... ponavljam, za oko sat vremena...

E, da prvo mi dajte ocenu, pa cu vam tek onda reci kojom je opremom snimano...

Voleo bih da to ljudi koji imaju bolju tehniku od mene odslusaju na svojim finim monitorcicima i DAW sistemima pa da mi date neki lep review... Hvala unapred... i izvinjavam se sto se nisam javljao, pun sam posla + su me zadesile neke velike nevolje... od 22-og jovo nanovo, radi se Laza Ristovski...

Cim budem skrpio malo vremena, poslacu jos jednu stvar matoru vec godinu dana (isto jako brzo uradjenu), ali je veoma "pitka". produkcija za klasu losija nego na ovoj stvari.... To je neki moj eksperiment, jazzy-rap, a jako mi se svidja pocetna idejica koja se proteze kroz celu pesmicu (da bi to bilo ipak rap), a bice razvijena, pa uradjena prava jazz stvar kad dodje vreme za ovim delicima...

poz svima...
kVu is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2003, 08:43 AM   #3
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Mozda je malo OT, ali sta radis sa Lazom?
Old 13-09-2003, 11:32 AM   #4
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Oces li prvo lose ili dobro....

dobro je sto si za sat vremena to uradio a da zvuci ovako...

lose je sto si za sat vremena sve uradio a da zvuci ovako...

Vokal moze biti puno bolji ali sta vredi da ti govorim nesto jer si sve za sat vremena uradio...ocu reci to ti je alibi

Gitara zveci i to dobro

Panorama moze i bolje

gudaci mogu i bolje...sta drugo da kazem kada si samo sat vremena producirao

Ali sve u svemu odlicno

Old 13-09-2003, 01:01 PM   #5
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Evo sad sam ja poslusao:

Vokal mi se ne svidja, ne kako je snimljen vec sam samo pevanje
Gitara je relativno dobra ali moze i bolje.
Stringsi mogu malo da se prisrede tako da zvuci punije ali sve u svemu s obzirom da je za sat vremena odlicno je (alibi, sto bi Eon rekao)
Old 13-09-2003, 01:03 PM   #6
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu
... ali generalno mislim da zvuci bolje od svega sto je uploadovano ovde...
Ne znam jedino kako ovo mozes da kazes i sa takvim nipodastavanjem da pricas o drugim stvarima uploadovanim ovde
Old 13-09-2003, 06:36 PM   #7
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by purator
Quote:
Originally Posted by kVu
... ali generalno mislim da zvuci bolje od svega sto je uploadovano ovde...
Ne znam jedino kako ovo mozes da kazes i sa takvim nipodastavanjem da pricas o drugim stvarima uploadovanim ovde
Slazem se sa puratorom...kako samo to...????
Old 13-09-2003, 10:11 PM   #8
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Izvinjavam se, poruku sam pisao u 6u jutru, a proteklu noc nisam spavao, pored svega toga nisam preslusao mozda tri stvari sa foruma dok sam pisao (diviner-ove otpisane i neke segmente od Boskovica). Mislio sam da je bolja od te tri stvari.

Moje licno misljenje je da gitara previshe zvechi, ali bash previshe, no snimana je Sennheiserovim 5032P mic-om i AudioBuddy pretpojacalom (mike je inace namenjen za ClosedMic live i nastupe i ima "zashiljenu" ravan). Ja sam licno zadovoljan radom, JER su momci snimili svoje ostale stvari u nekom BESNOM studiju, a sve to zvuchi losije cak i posle 3 meseca editinga, mixovanja i mastera. Inace, ostali rad je sniman na Luninom box-u, a radio im je glavni Bregovicev producent... Toliko o tome koliko su Creamware-ovi konvertori dobri. STO NE UZE I JA RME ???

Naravno i da mi je alibi to sto je sve uradjeno za sat vremena, ali bih imao i jos par pitanja. ZNAM da je vokal ocajan, mislim na glas, ali me interesuje zasto kazete da vokal i gitara nisu dobro usnimljeni ???

Jeb'ga, voleo bih kad bih mogao da vam posaljem prave stvari, ali bice i toga. Naime, demo Laza treba da dobije do 22-og (radim mu album sa remixima njegovih stvari), pa ce biti poslan na forum kad zavrsim. To se nadam da cu uraditi kako "valja i dolikuje", pa da cujete i date review za neku stvar sa kojom sam ja licno zadovoljan. Hvala!

Poz svima i izvinjavam se jos jednom ako sam nekoga uvredio...
Old 14-09-2003, 12:51 AM   #9
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

hmmm...pa ne znam za Creamware....gledajuci generalno znam dosta ljudi koji hvale ADDA konvertore a i ja ga posedujem i veoma sam zadovoljan upravo dinamikom i odnosom sum signal
Ne znam preslusaj i moje stvari pa ces mozda promeniti misljenje a ima i dosta ljudi sa foruma koji dele moje misljenje
Old 16-09-2003, 06:20 PM   #10
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
hmmm...pa ne znam za Creamware....gledajuci generalno znam dosta ljudi koji hvale ADDA konvertore a i ja ga posedujem i veoma sam zadovoljan upravo dinamikom i odnosom sum signal
Ne znam preslusaj i moje stvari pa ces mozda promeniti misljenje a ima i dosta ljudi sa foruma koji dele moje misljenje
Vrlo moguce. No dobro, ja nisam bio tu kad je to snimano tako da nemam ni prava da ih pljujem. Meni rade ok posao. Ovo sto ste culi je snimano na dva metra od kompa sa obicnim kulerom, a opet nema suma u snimku. Dakle odnos signal-shum je dobar, sad za vernost "skupljeanja signala" vec ne znam, probacu da snimim zhiv bas bubanj, kazu da je slab kod snimanja basova...

poz svima
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules